Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Grillet andebryst-spyd med rosmarinmarinade | Marianne de Bourg
13712
post-template-default,single,single-post,postid-13712,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Grillet andebryst-spyd med rosmarinmarinade

Vi har i grunnen alt for sjelden and, og dette var første gangen vi hadde dette kjøttet på grillen. Det frister til gjentakelse!

Kjøttet ble marinert, men ellers er det bare å tre på spyd og legges på grillen. Enkelt og godt.

Sunn-oppskrift-på-andebryst-på-grillen

Grillet andebryst-spyd med rosmarinmarinade
 
Oppskrift: Middag
Type: Paleo
Porsjoner: 2
Ingredienser
  • Grillspyd
  • 2 andebryst
  • 2 ss frisk finhakket rosmarin
  • 1 hel kinesisk hvitløk
  • 2 ts tørkede franske urter
  • 2 ts tørket oregano
  • Saften ½ lime
  • Ca ½ dl olivenolje
Sånn gjør du
  1. Finhakk rosmarin og hvitløk.
  2. Skjær bort fettlaget fra andebrystene og skjær dem så i mindre biter.
  3. Ha ingrediensene til marinaden i en pose sammen med kjøttet.
  4. La kjøttet marineres i et par timer eller mer.
  5. Tre på grillspyd og grill i ca 5 minutter.

 

Massevis av frisk rosmarin gir god smak til marinaden:

Sunn-oppskrift-på-rosmarin-marinade-til-andespyd

Kjøttet godjør seg i marinaden:

Sunn-oppskrift-på-grillmarinade-til-kjøtt

Træ på spyd…

Sunn-oppskrift-på-grillspyd-av-and

Som tilbehør til grillspydene kan du bruke grillede grønnsaker, glutenfri tabboulehjordbærsalsa med agurk og rødløk eller hvitløksbaguette av lavkarbo brødmix hvis du som meg går på lavkarbo.

Bon appétit!

 

Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.