Hjem   Om meg   Kontakt
[VIN] La Carla Rose 2013 - på praktisk plastflaske | Marianne de Bourg
13225
post-template-default,single,single-post,postid-13225,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[VIN] La Carla Rose 2013 – på praktisk plastflaske

Skal du ha med deg vin på hytta, i båten eller på stranden? Da bør du sjekke ut denne geniale nyheten som er  i salg på Vinmonopolet fra 4. juli. Det er nemlig noe så praktisk som rosévin på plastflaske.

Ja men, plast er ikke så lekkert, tenker du kanskje. Jo visst. Denne flaska ser ut som en glassflaske, og den er like elegant som glass. Jeg lover.  Ta en titt på La Carla Rosé neste gangs du er på polet, så får du se selv.

Ingeniørfruen-anbefaler-rosévin-på-plastflaske

Foto: Ingeniørfruen

La Carla Rose 2013

 

En leskende fruktig smak av røde sommerbær, jordbær og bringebær.

Varenr: 1436401
Pris: kr 99,90

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Hva synes du om vin på plastflaske? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.