Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Kyllingspyd med verdens beste marinade | Marianne de Bourg
13708
post-template-default,single,single-post,postid-13708,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,smooth_scroll,no_animation_on_touch,er-recipe

Kyllingspyd med verdens beste marinade

Kyllingspyd på grillen blir aldri feil og i hvert fall ikke med denne marinaden som vi er frekke nok til å kalle for verdens beste marinade.  

Oppskrift-på-marinerte-kyllingspyd

Foto: Marianne de Bourg

Hemmeligheten bak denne marinaden er popcornkrydder, pommes frites-krydder og to typer smaksatt salt; én med smak av hickory og en med smak av chipotle. Disse har jeg kjøpt i Sverige, og de er muligens vanskelig å få tak i her. Får du ikke tak i det, øk heller mengden BBQ-saus.

Kyllingspyd med verdens beste marinade
 
Oppskrift: Middag
Porsjoner: 2-3
Ingredienser
  • Grillspyd
  • 1 løk
  • 2 paprika
  • 1 pakke kyllingfileter a 750 g
  • 1 hel kinesisk hvitløk
  • 2 ts kajennepepper
  • 1 ½ ss paprika
  • 1 ts Pommes Frites-krydder Hoff
  • ½ ss Popcorn Seasoning Nacho Cheddar
  • En klype hickory-salt
  • En klype chipotle-salt
  • 1 ss BBQ-saus
  • Saften av ½ lime
  • Ca 1 dl olivenolje
Sånn gjør du
  1. Skrell og finhakk hvitløk. Bland alle ingrediensene til marinaden.
  2. Skjær kyllingfileetene i biter som passer til grillspydene.
  3. Ha marinaden i en brødpose sammen med kyllingfiletene. La ligge i et par timer (eller mer).
  4. Skjær løk i mindre båter og paprika i biter.
  5. Når marinaden er klar, træ kylling, løk og paprika på spydene og grill i ca 5 minutter.

 

Sunt-med-kylling-på-grillen

Foto: Marianne de Bourg

Fin og smakfull dag ønskes deg!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.