Hjem   Om meg   Kontakt
Diaré, løs mage, feriemage | Marianne de Bourg
12023
post-template-default,single,single-post,postid-12023,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Diaré, løs mage, feriemage

Kanskje har du glemt deg bort og spist salat…eller is? Og har fått problemer med magen…? Diaré er i alle fall ekstra kjipt på ferie…

Ingeniørfruen-tipser-om-kjerringråd-mot-diare-og-løs-mage-på-ferie

Foto: Affari

Et godt råd mot diaré i utlandet er å forebygge med Probiotika. Og spis gjerne yoghurt til frokost. Yoghurt inneholder gode bakterier for tarmfloraen. Yndlingsfrokosten min på hotellbuffeeten er yoghurt, nøtter og honning…nam!

Tørkede blåbær skal virke stoppende på løse mager (i motsetning til ferske, som skal virke mot forstoppelse). Tørkede blåbær kan være å få tak i på det lokale apoteket.

Sjekk også ut det lokale apoteket eller helsekostbutikken. Som regel kan de hjelpe selv om språkkunnskapene er begrenset. I Frankrike kjøpte jeg for eksempel kulltabletter på apoteket mot mageproblemer. Ofte har de flere og andre produkter enn vi har her hjemme.

Har du tips til hvordan forhindre eller helbrede feriemage? Del i kommentarfeltet!

Ønsker deg en sunn og frisk dag!

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

 

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.