Hjem   Om meg   Kontakt
ngefær mot bilsyke, sjøsyke, reisesyke | Marianne de Bourg
12019
post-template-default,single,single-post,postid-12019,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Ingefær mot bilsyke, sjøsyke, reisesyke

Ingefær er et velkjent og velbrukt kjerringråd mot reisesyke. Ingefær kan spises rå, malt ingefær kan røres ut i vann eller den kan drikkes som te.

Ingeniørfruen-tipser-om-ingefær-mot-reisesyke

Foto: Ingeniørfruen

For eksempel ta med iste av ingefærte og frisk ingefær med i bil og på reise. Yogi har en ingefærte som du kan få kjøpt i helsekost og på iHerb. Ha i frisk revet ingefær i teen for ekstra effekt, og sitron for frisk smak.

Ingefærte mot bilsyke, sjøsyke, reisesyke
 
Oppskrift: Kjerringråd
Porsjoner: 1-2
Ingredienser
  • 1 termos med te, gjerne ingefærte
  • Søtningsmiddel
  • Revet ingefær
  • Sitron
Sånn gjør du
  1. Brygg te og riv ingefær, som du har i teen. Søt teen med ditt foretrukne søtningsmiddel. Ha eventuelt i litt friskpresset sitron for en ekstra frisk smak.

PS – Sjøsyke og bilsyke kan være svært ubehaglig. Det kan være lurt å ha reisesyketabletter i bakhånd.

Likte du dette? Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

God vibber fra

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

 

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.