Hjem   Om meg   Kontakt
Eksotisk kroppsolje for menn | Marianne de Bourg
13152
post-template-default,single,single-post,postid-13152,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Eksotisk kroppsolje for menn

Massasje skaper intimitet, er beroligende og sensuelt. Denne oljeblandingen inneholder oljer med dufter som passer spesielt godt til menn. Den virker som et afrodisiakum som garantert skaper en romantisk stemning.

Oppskrift-på-sensuell-massasjeolje-til-menn

Foto: Ingeniørfruen

Mandelolje og druekjerneolje er de mest vanlige oljene å bruke som base-oljer i blandinger til kroppen.

DIY Sensuell kroppsolje for menn
 
(ca 1 dl)
Oppskrift: DIY
Ingredienser
  • 100 ml baseolje
  • 15 dråper Sandeltre/Sandalwood
  • 20 dråper Patchouli
  • 25 dråper Petitgrain
Sånn gjør du
  1. Bland ut de eteriske oljene i baseoljen.
  2. Klar for en romatnisk aften!

 

Oppskrift lånt fra: Aqua Oleum

Patchouli (også kalt patsjuli) er en velduftende eterisk olje av patchouliplanten som virker balanserende og lett beroligende, virker som et afrodisiakum, passer for hud og hår, mot insekter og som parfyme. [Mer om Patchouli]

Tips: Du kan også kjøpe ferdigblandet massasjeolje for en romantisk stemning.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.