Hjem   Om meg   Kontakt
Svenske Women's Health | Marianne de Bourg
13342
post-template-default,single,single-post,postid-13342,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Svenske Women’s Health

Ikke før jeg har fått kommet meg igjennom det nye svenske livsstilsmagasinet ShapeUp, så dukker det opp enda et nytt magasin hos Narvesen; en svensk utgave av Women’s Health.

Forsiden lokker blant annet med “Detox hjernen på 7 dager” og “Bli ditt beste jeg”. Det ble med hjem, så nå har jeg hatt luksushelg her gitt, med hele to nye livsstilsmagasiner.

Ingeniørfruen-anbefaler-nytt-magasin-womans-health

Foto: Ingeniørfruen

Svenske Women’s Health

98 sider SMART MAT – MOTE & SKJØNNHET – FORHOLD – TRENING – JOBB/KARRIERE

Mine 3 favorittartikler i Women’s Health:
Løp-raskere-med-intervalltrening-i-nye-womans-health

Foto: Ingeniørfruen

TRENING: Løp raskere. Jeg er dårlig på å løpe og vurderer å teste ut en eller flere av de tre ulike metodene med intervalltrening for å få fart på meg (bokstavelig talt).

Detox-hjernen-med-Womans-Health

Foto: Ingeniørfruen

MENTAL HELSE: Detox hjernen med en 7 dagers mental diett. Jeg elsker å lese om selvutvikling og trenger helt sikkert en mental detox…

Ingeniørfruen-leser-om-3-steg-til-en-ny-karriere

Foto: Ingeniørfruen

KARRIERE: 3 steg til en ny karriere for deg som er lei av jobben. Om mennesker som har byttet karrriere og coachen som guider deg steg for steg. Inspirerende!

Bladet kostet kr 60 og inneholder 98 sider.Jeg kjøpte det hos Narvesen.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Ha en fin dag!

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, f
ølge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.