Hjem   Om meg   Kontakt
Restemat: Slik tar du vare på rester av tomatpuré | Marianne de Bourg
12316
post-template-default,single,single-post,postid-12316,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Restemat: Slik tar du vare på rester av tomatpuré

Tomatpuré er konsentrert tomatsaus som har en sterk smak og av den grunn brukes det vanligvis bare små mengder i oppskrifter. Så hva kan vi gjøre med restene?

Ingeniørfruens-rester-av-tomatpure

Foto: Ingeniørfruen

Sett pureen med skje på bakepapir og legg den i fryseren i en time. Skrap den frosne tomatpureen sammen til kuler, legg dem i en frysepose, og det er lett å ta ut én og én, tine og tilsette i en rett ved behov.

Tipset er fra boka Naturlig Mat av Mark Sisson [Les mer om boka]

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.