Hjem   Om meg   Kontakt
[SKJØNNHET] Vitamin E Aqua Boost Sorbet fra The Body Shop | Marianne de Bourg
11677
post-template-default,single,single-post,postid-11677,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Vitamin E Aqua Boost Sorbet fra The Body Shop

Den tynne huden på brystet er vktig å pleie. Den er utsatt for sol og eldes raskt.

I min daglige hudpleierutine inngår nå også pleie av huden på brystet med Vitamin E Aqua Boost Sorbet fra The Body Shop fra The Body Shops bestselgende Vitamin E serie. Jeg har noe solskader her og huden dessverre ikke lenger ser ut som en barnerumpe….

Ingeniørfruen-bruker-vitaminE-krem-på-brystet

Liker du rosa? Rosa er jentefargen fremfor noen, den er delikat, yndig og feminin. Jeg liker rosa og det er ikke rart jeg falt for den nye sorbeten til The Body Shop. Foto: Ingeniørfruen

Duft og farge: Kremen har vidunderlig duft og farge.

Konsistens: Den er en mellomting av gele og krem sorbet.

Effekt: men huden kjennes babymyk/silkemyk å ta på.

Jeg elsker duft, farge og konsistens, og kremen gir meg en god følelse å bruke.

Om The Body Shop

The Body Shop mener at alle har rett til en rettferdig inntekt for arbeidet sitt og at barnearbeid bør avskaffes, og at de flotte råvarene fra naturen bør verdsettes. Body Shop mener også at alle kvinner har rett til å føle seg fantastiske, og at ingen dyr skal utsettes for dyreforsøk.

Ingeniørfruen-bruker-krem-vitamin-E-boost-sorbet

Foto: Ingeniørfruen

MITT MÅL FOR 2014
Å bytte ut alle hud-, kropps- og hårpleieprodukter til produkter med mer naturlige ingredienser. Helst vil jeg at de skal være økologiske, de må ikke være testet på dyr,
produsert av fornybare ressurser og gjerne Fairtrade i tillegg. Dette er mange krav som vanskelig kan oppfylles hvis jeg skal ta hensyn til lommeboka, men etter hvert som jeg går tom for et produkt, skal det neste produktet jeg kjøper være litt bedre enn det forrige.

Ha en fin dag
Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

4 Comments
 • greatgreekfood

  05/05/2014 at 6:40 pm Reply

  Har brukt Body Shops Vitamin E-serie i årevis. Hender jeg er utro med andre merker, men kommer alltid tilbake, for den er bare best! Og det til en behagelig pris :-)

  • Marianne

   06/05/2014 at 9:41 am Reply

   Jeg har også brukt Body Shop-produkter så lenge jeg kan huske. Det sies at man skal holde seg til ett merke, men jeg er jammen ikke sikker. Vil det ikke være gunstig å bruke serum fra en leverandør og dagkrem fra en annen, da men ikke bare får de samme ingrediensene (som for eksempel vitamin E/hvetekimolje som i denne serien), men flere virksomme ingredienser når man kombinerer…? Det lurer jeg på :D

   Koselig at du er innom :0)

   • Anonymous

    13/05/2014 at 5:39 pm Reply

    jeg vil anbefalle deg å bruke fra samme leverandør, trenger ikke å bruke samme serie hos oss på Body shop, men våre produkter kan fint brukes på tvers av hverandre, da alle kan kombineres og tilpasses. da vil du få best utnytte av næringsstoffene, fordi de utfyller hverandre. :)
    mvh The Body Shop arbeider :)

    • Marianne

     13/05/2014 at 11:02 pm Reply

     Takk for tips! Jeg har vært usikker på det om det nødvendigvis er viktig å bruke samme serie, skjønner du :0)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.