Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] FROKOST: Eggerøre, chilipølse og kalkunbacon | Marianne de Bourg
9575
post-template-default,single,single-post,postid-9575,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

FROKOST/LUNSJ: Eggerøre, chilipølse og kalkunbacon

Her får du tips om en enkel lavkarbo frokost med mye smak. Den passer selvsagt like godt til lunjs. Du kan bruke det du har tilgjengelig i kjøleskap og fryser, for eksempel ulike rester av pølse og kjøttpålegg. Og det er heller ingen ulempe og spise salat til, dersom du har…

Ingeniørfruens lavkarbo heaven

Eggerøre, chilipølse og kalkunbacon

(1 porsjon)

  • 2 egg
  • 2 skiver kalkunbacon
  • 1 litt stor chilipølse
  • Frisk gressløk
  • Salt

Stek først baconskivene og varm pølsa. Visp eggene, klipp gressløken og ha i eggeblandingen. Stek eggerøre på lav/middels varme.

Her kan du bruke alle slags pølser og selvsagt kan du bruke vanlig bacon.

Denne frokosten er glutenfri, sukkerfri, lavkarbo og laktosefri/melkefri.

God frokost!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.