Hjem   Om meg   Kontakt
[SKJØNNHET] Økologisk leppepomade fra Estelle & Thild | Marianne de Bourg
10629
post-template-default,single,single-post,postid-10629,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Økologisk leppepomade fra Estelle & Thild

Jeg er nøye på hva slags type leppepomade jeg bruker. Den blir jo helt bokstavelig spist opp og det føles derfor ikke bra å bruke leppepomader som inneholder mineraloljer, parabener eller andre skumle (?) stoffer jeg ikke vet hva er.

Mange leppepomade er nemlig ikke bra for oss. Ifølge Klikk.no legger mineralolje seg
kun utenpå leppene og gjør dem myke på overflaten. Så fort mineraloljen er borte fra overflaten, vil leppene være like tørre som før du smurte dem. Man blir avhengig av å bruke leppepomade, mens det faktisk ikke hjelper i det hele tatt.

Ingeniørfruens nye økologiske leppepomade fra Estelle & Thild

Foto: Ingeniørfruen

Nå har jeg begynt å bruke en økologisk leppepomade fra Estelle & Thild som inneholder kun naturlige ingredienser. Alle Estelle & Thild-produkter er nemlig sertifisert organiske av EcoCert, som er det største uavhengige sertifiseringsorganet innen granskning av økologiske produkter i Europa og USA. Hurra!

Den nye leppepomaden min inneholder vitaminer som både skal beskytte og gi volum til leppene, antioksidanter for naturlig fukt og næring,  samt hylleblomst og jojobaolje som beskytter og trekker inn i leppene for å beholde det naturlige fuktnivået.

Farge: Leppepomaden min er uten farge, men den finnes i åtte nyanser hvorav fire farger er nye i vår: Precious Pearl, Perfect Peach, Ruby Red og denne – Very Berry:

Ingeniørfruen tipser om Very Berry leppepomade fra økologiske Estelle & Thild

(Besøk produktsiden med leppepomader hos Estelle & Thild for å se de andre fargene)

Duft: Leppepomaden har en veldig naturlig duft og smak. Det liker jeg. For mye smak er ikke digg sammen med mat og drikke. (Bringebær står det på tuben. Jeg synes den dufter brødskive med smør og bringebærsyltetøy. Duften minner i alle fall om noe bra… :0)

Konsistens: Leppepomaden er veldig lett, det liker jeg. Noen av mine gamle leppepomader er tykke og seige, og håret fester seg i leppene (!) når jeg går ute i vindvær.

Effekt: Leppene blir utrolig blanke og ser fyldige ut (uten at jeg vet om de faktisk blir det eller bare ser sånn ut).

Tips: Et triks jeg bruker er å smøre leppepomaden ikke bare på leppene, men også over leppene, det vil si der man får vertikale smårynker, såkalte røykerynker.

Jeg er veldig fornøyd med produktet, men minst like fornøyd med å komme enda
nærmere målet mitt om å bytte ut til litt bedre skjønnhetsprodukter. I 2014 er nemlig mitt mål å kun kjøpe klær jeg virkelig trenger, men heller fokusere på å bytte ut hud-, hår- kroppsprodukter og makeup til mer naturlige produkter. Jeg er på vei!

MITT MÅL FOR 2014
Å bytte ut alle hud-, kropps- og hårpleieprodukter til produkter med mer naturlige ingredienser. Helst vil jeg at de skal være økologiske, de må ikke være testet på dyr,
produsert av fornybare ressurser og gjerne Fairtrade i tillegg. Dette er mange krav som vanskelig kan oppfylles hvis jeg skal ta hensyn til lommeboka, men etter hvert som jeg går tom for et produkt, skal det neste produktet jeg kjøper være litt bedre enn det forrige.

Ingeniørfruens nye økologiske leppepomade fra Estelle & Thild med naturlige ingredienser

Foto: Ingeniørfruen

Forhandlere
Du kan få kjøpt Estelle & Thild online på NET-A-PORTER eller sjekk ut listen over forhandlere i forhandlerlisten til Estelle & Thild. (Jeg ser at listen ikke er helt oppdatert. Estelle & Thild fås blant annet på KICKS i Drammen, og dette står ikke på listen. Det er mulig at alle KICKS-butikker fører merket…).

Pris: kr 149

PST – Tror du også at leppepomade er det produktet vi bruker på huden som er viktigst at inneholder bra ingredienser?

Ha en fin dag!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

[Les også om mine 10 beste skjønnhetstips – om fyldig hår, mat for huden og myke føtter..]

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.