Hjem   Om meg   Kontakt
[SKJØNNHET] 3 produkter mot appelsinhud/celluliter | Marianne de Bourg
10553
post-template-default,single,single-post,postid-10553,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] 3 produkter mot appelsinhud/celluliter

[Mitt mål er å bytte ut alle hud-, kropps- og hårpleieprodukter til produkter med mer naturlige ingredienser. Helst vil jeg at de skal være økologiske, de må ikke være testet på dyr, produsert av fornybare ressurser og gjerne Fairtrade i tillegg. Dette er mange krav som vanskelig kan oppfylles hvis jeg skal ta hensyn til lommeboka, men etter hvert som jeg går tom for et produkt, skal det neste produktet jeg kjøper være litt bedre enn det forrige.]

Leste du om alle remediene jeg tipset om i bloggposten om appelsinhud?

Jeg er flink til å finne ut hva som funker – og skrive om det, men det ofte jeg ikke får tid til å følge egne råd. Selv om jeg har aller mest tro på at det er flere metoder som skal til for å få det perfekte resultatet, frister det med å smøre på ett enkelt produkt og dermed være ferdig i en fei. (Er det bare meg?) Jeg har spurt litt rundt og fått tips om disse tre produktene som skal være noen av de beste mot appelsinhud:

3 produkter som skal være spesielt effektive mot appelsinhud

DIY – gjør det selv!

Ingeniørfruen om tre anbefalte produkter mot cellulite

En baseolje fra The Body Shop hvor du kan tilsette de virksomme stoffene selv. Med noen dråper eterisk olje/aromaterapiolje blir dette en finfin olje mot celluliter.
Bruk disse oljene:

  • cypress
  • einerbær
  • fennikel
  • furu
  • grapefrukt
  • oregano
  • rosmarin
  • sedertre
  • sitrongress

Hvorfor jeg liker The Body Shop:
Jeg liker at The Body Shop har fokus på gode arbeidsforhold, bruker ingredienser fra Community Fair Trade fra 31 lokalsamfunn i 24 land rundt om i verden hvor arbeiderne får en lønn de kan leve av. De første jeg visste om som var mot dyreforsøk. De har også et prinsipp om å bruke fornybare ressurser. 

NATURLIG FRANSK SKØNNHET – (hvem vil ikke ha det?)

Krem som strammer opp huden og som virker mot appelsinhud / celluliter - fra L'OCCITANE

L’OCCITANE er ikke bare franske – og fra Provence  (hvem kan motstå det?), men de bruker sporbare, naturlige ingredienser som holder høy kvalitet. Med over 200 botaniske ingredienser, hvor en fjerdedel av dem er organisk sertifisert, er de også nøye utvalgt for sin effektivitet.

EKSKLUSIVT OG DEILIG:

Ingeniørfruen tipser om Bodylift fra Booster mot celluliter

Bodylift fra Booster – Anti Cellulite & Stretch Mark Therapy, skal ikke bare være supereffektivt mot appelsinhud, men også mot strekkmerker.

Høyteknologiske ingredienser gir huden ett yngre og fastere utseende. Takket være den unike BOOSTER Pro teknologi, den nye generasjonen ingredienser RegestrilTM og DarutosideTM og vitaminene A, C og E Stadig fast og glatt i huden, spesielt i mage-, lår- og rumpeområdet, som er mer utsatt for cellulitter og strekkmerker. Kremen er beriket med hyaluronsyre, som gjør at huden ser glatt, elastisk og strålende ut.  Fra den aller første gangs bruk vil du merke en forbedring i tekstur og elastisitet i huden din. Etter én måneds bruk vil huden se fastere og mer strålende ut.

Hvem velger du…? Jeg har allerde ett av produktene på badet, det gjenstår bare å begynne å bruke det. Følg med så vil du se hvordan resultatet blir!

Ha en finfin dag!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.