Hjem   Om meg   Kontakt
Eggerøre og kalkunkorv (kr 20,12) | Marianne de Bourg
9684
post-template-default,single,single-post,postid-9684,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Eggerøre og kalkunkorv (kr 20,12)

Denne enkle og budsjettvennlige kan spises både til frokost, lunsj og middag. Egg er proteinrike og næringsrike – og kanksje verdens beste matvare. Tilsetter du en pølsebit og krydder har du allerede et smakfullt måltid.

Bruk også gjerne det du har av rester i kjøleskapet; en liten bit løk, for eksempel. Jeg hadde oppi noen kikerter og oliven som jeg fant i kjøleskapet. Skikkelig lavkarbo snadder. Og med en brødskive eller to til blir det et realt måltid.

Bra studentmat!

Ingeniørfruens billige studentlunsj med eggerøre og pølse

Eggerøre og kalkunkorv

(1 porsjon)

  • 3 egg
  • 3 ss vann
  • Smør (eventuelt olje)
  • 1 bit kalkunkorv (falukorv)
  • Salt og pepper, det krydderet du har
  • Eventuelt ketchup

Skjær opp pølsa i biter og legg på en tallerken. Pisk egg og vann og lett sammen med gaffel i en liten bolle, og hell det i en stekepanne (gjerne av teflon) der smøret har smeltet (før det har blitt brunt!). Trekk eggerøren sammen mot midten av stekepannen etterhvert som den stivner. Bruk en stekespade i tre, plast eller silikon for ikke å ødelegge stekepannen.

Denne retten er glutenfri (sjekk for sikkerhetsskyld den kalkunkorven du kjøper!), lavkarbo og sukkerfri. Vegetarisk dersom du bruker vegetarpølser. 

Budsjett

(Smør bør du ha på kjøkkenet, det samme med ketchup, salt og pepper)
Priser fra rema1000

3 egg = kr 5,35
1 bit kalkunkorv = kr 14,77 (kr 44,30 for 1 hel pølse)

Sum = kr 20,12

Enjoy!

Del gjerne på facebook!

Marianne de Bourg - Ingeniørfruen

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.