Hjem   Om meg   Kontakt
Barley grass / byggress | Marianne de Bourg
9693
post-template-default,single,single-post,postid-9693,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Barley grass / byggress

BARLEY GRASS (byggress) lages av juicen fra byggress som tørkes til det blir et fint, næringsrikt og lettfordøyelig pulver.

Ingeniørfruens-byggress

Foto: Ingeniørfruen

Barley grass tilfører kroppen en stor mengde viktige proteiner og klorofyll, som er en av naturens beste middel for avgiftning. I tillegg har byggress et imponerende innhold vitaminer, mineraler og enzymer. Byggress inneholder ikke gluten. Gluten i frøet forvandles til aminosyrer når frøet spirer.

Bygg-gress skal ha svakt kolesterolnedsettende virkning, gjøre kroppen mer basisk og hjelpe på fordøyelsen.  Barley Grass inneholder bl.a. 11 ganger mere kalsium enn kumelk, 5 ganger mere jern enn spinat og 7 ganger mere vitamin C enn i appelsiner.

Bruk:

Bruk barley grass til detox ved å blande den i vann: Begynn med 1 / 4 av en teskje om dagen og øk gradvis til en full teskje om dagen. Gradvis økning av doseringen vil redusere sannsynligheten for å oppleve avgiftningssymptomer. Barley grass kan også brukes i smoothies eller til å strø over salaten.

Næringsinnhold per dose (5 gram):

Kilde: Helseogkost.no

Energi 20 kcal
Protein 1,4 g
Fett 0 g
Karbohydrater 3 g
Kostfiber 1,6 g

Tips:

Lag en sjokolademilkshake av:  5 dl rismelk vanilje, 1 banan, 1 ss kakapulver, 1 ts Barley Grass, 1 ts maca og 1 toppet ts honning eller annet søtningsmiddel du liker, jeg brukte Sukrin+. Bland ingrediensene til en næringsrik sjokoladesmoothie!

Ingeniørfruens produktguide BARLEY GRASS

Byggress eller barley grass får du kjøpt her:

Barley Grass Powder fra creative nature
Byggresspulver fra Helseogkost.no (norsk nettbutikk)
Økologisk Barley Grass Powder fra Starwest Botanicals
Økologisk byggresspulver fra Altshop.no (norsk nettbutikk)
Økologisk byggresspulver fra Naturalis.no (norsk nettbutikk)

Barley grass / byggress er vegetarisk, vegansk, laktosefri/melkefri, glutenfri, Paleo og sukkerfri.

 

2 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.