Hjem   Om meg   Kontakt
Salat med tunfisk, avokado og ruccula (kr 17) | Marianne de Bourg
9545
post-template-default,single,single-post,postid-9545,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Salat med tunfisk, avokado og ruccula (kr 17)

Denne enkle og budsjettvennlige salaten med tunfisk, avokado og ruccula får god smak av olivenolje og balsamico, og den kan spises både til frokost, lunsj og middag.
Bra studentmat!

Ingeniørfruens sunne kjappe billige lunsj

Salat med tunfisk, avokado og ruccula

(1 porsjon)

  • 1 boks tunfisk
  • 1 avokado
  • 1/3 pakke ruccula
  • ca 1/4 løk
  • Olivenolje
  • Balsamico
  • Salt og pepper

Hell vannet av boksen med tunfisk. Finhakk løk. Skrell og del opp avokadoen i biter. Legg først ruccula på asjetten, deretter tunfisk, løk og avokada. Ha over olivenolje, balsamico, salt og pepper.

PS – Ekstra sultne studenter kan bruke to bokser tunfisk.

Salaten er vegetarisk, glutenfri, laktosefri/melkefri, lavkarbo, Paleo, lavkalori og sukkerfri.

Budsjett

(Olivenolje og balsamico bør du ha på kjøkkenet, det samme med salt og pepper)
Priser fra rema1000

1 boks tunfisk = kr 3,80
1 avokado = kr 6,90
1/3 pakke ruccula = kr 6,18 (18,55 for 100g)
ca 1/4 løk = kr 0,10 (4,60 for 1 kg løk)

Sum = kr 17

Enjoy!

Del gjerne på facebook!

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.