Hjem   Om meg   Kontakt
[HELSE] [HELSE] ABC til kosmetiske behandlinger | Marianne de Bourg
9339
post-template-default,single,single-post,postid-9339,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[HELSE] ABC til kosmetiske behandlinger

Dårlig utførte kosmetiske behandlinger kan forårsake varige skader og feil valg av behandlingssted kan derfor bli noe du angrer på.

Ingeniørfruen om kosmetisk kirurgiFoto: Bloomingville

Kosmetisk kirurgi blir stadig mer vanlig. Nå kan vi til og med lese at “Norges nest største blogger, Sophie Elise (19) ble avhengig av plastisk kirurgi“.

Flere og flere skandinaver velger dessuten å søke ulike helse og sykepleietilbud utenfor landets grenser. De vanligste inngrepene i utlandet er i dag plastisk kirurgi og tannpleie, skriver Plastikkirurgi.nu.

Jeg ville vært mest skeptisk til operasjon i utlandet, men også i Norge ville jeg undersøkt behandlingsstedet nøye. Først og fremst er det viktig Ikke å være redd for å stille spørsmål.

Her er også hva jeg ville sjekket ved valg av klinikk:

A. Det er ikke nok at legen bærer hvit frakk og har et diplom på veggen. Sats heller på anbefalinger.

B. Vær kritisk til for billige behandlinger. Har behandlingen en utrolig lav pris, bør du sjekke hvorfor det er så billig.

C. Undersøk muligheten for medisinsk støtte. Selv behandlinger utført av de beste kan gå galt. Sjekk at det finnes utstyr og kvalifisert personale som kan behandle allergiske reaksjoner, blodpropp og andre komplikasjoner.

.

———— “You live once so think twice!”
.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.