Hjem   Om meg   Kontakt
Lag selv blomsterdekorasjoner på festbord til jul og nyttår | Marianne de Bourg
7995
post-template-default,single,single-post,postid-7995,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Lag selv blomsterdekorasjoner på festbord til jul og nyttår

Julaften er overstått og julefreden har senket seg.

Innkjøp av julegaver – ferdig. Innpakking av gaver – i mål. Innkjøp av julens mat og drikke – i boks. Dekking av pent julebord – vel overstått. Det er hektisk i ukene før jul og når julaften er overstått senker roen (og skuldrene) seg. Det nærmer seg nyttår, som ikke må gjøres noe med nå, foruten eventuelt å begynne så smått å tenke på planleggingen.

Her er noen ideer til nyttårsbordet hvor vakre blomsterdekorasjoner skaper feststemning: En overdådig blomsteroppsats, elegante kuler av hvite roser stukket i oasis – og et fat med frukt og blomsterpynt.

Elegant nytårsbord med blomsterdekorasjon

Foto: MesterGrønn

Dette elegante bordet med den høyreiste og imponerende blomsteroppsatsen er laget av MesterGrønn. Vil du lage en maken får du hjelp på din lokale MesterGrønn-butikk til innkjøp av materialer.  Det kan også bestilles ferdige dekorasjoner på Mestergronn.no.

Fat med blomster og frukt til nyttårsbordet

Foto: MesterGrønn

Et fat med frukt og blomster er ikke vanskelig å lage selv. Oppskåret fiken, physalis og en sart rose til pynt. Elegant!

Kuler av hvite roser i oasis på nyttårsbordet

Foto: MesterGrønn

Disse enkle kulene av roser og nellik lager du slik:
Bruk en rund oasiskule som du legger i bløt. Stikk roser tett i tett til du har fylt nesten hele kulen. La det være igjen et parti i bunnen av kulen uten blomster slik at du kan sette den på en liten skål. Da blir ikke underlaget du setter den på vått. La oasiskulen trekke vann fra skålen når den kjennes lett/tørr ut. Da varer den lenger.

Dekoarsjon av hvite roser stukket i oasiskule

Foto: MesterGrønn

Flere julkuler finner du her: Vakre julekuler av friske blomster. Blant annet kuler laget av eucalyptusblader, hortensia og mose.

Her er enda et tips til borddekking av nyttårsbordNyttårsbord i lysthuset. Et festbord inspirert av vinterens sarte farger, is og snø.

Hver dag mot nyttårsaften kommer jeg med tips til nyttårsbordet. Følg med!

PS – Du kan være en av to av leserne som får hver sin champagnebolle før nyttårsaften.

Ha en fin og rolig juledag.

Hilsen Marianne :0)

2 Comments
 • ellens oase

  27/12/2013 at 12:12 am Reply

  Helt utrolig lekkert Marianne!

  • Marianne

   27/12/2013 at 12:27 pm Reply

   Ja, ikke sant! (Ikke meg som har laget altså :)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.