Hjem   Om meg   Kontakt
Julebord med smak av vinter | Marianne de Bourg
7639
post-template-default,single,single-post,postid-7639,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Dekk et julebord med smak av vinter

Et elegant festbord i vinterens dempede nyanser. Bordet er dekket i sort, hvitt og grått, og det er like fint til jul som til nyttår. Med tilbehør i brunt tre, kvister fra hagen satt i en gulvvase tykke robuste trefat får bordet et mykere inntrykk mot det ellers stramme sorte og hvite.

Ingeniørfruens dekkede julebord i sort og hvitt

Foto: Per Erik Jæger / Bordet er dekket av Linda Elmin og Christina Nodeland.Ingeniørfruens julebord med kuvert i sort og hvittFoto: Per Erik Jæger / Bordet er dekket av Linda Elmin og Christina Nodeland.Ingeniørfruens julebord  i sort og hvitt med dekorasjon av kuler og konglerFoto: Per Erik Jæger / Bordet er dekket av Linda Elmin og Christina Nodeland.

Her er flere ideer til fine julebord: Et frodig festbord med dype nyanser av lilla og turkis, et tradisjonelt julebord i mørke røde nyanser og  12 ulike julebord!

Jeg har også noen ideer til dekorasjoner du blant annet kan ha på bordet:  Kranser og juledekorasjoner og Vakre julekuler av friske blomster.

Jeg er sjøl fryktelig dårlig på å planlegge borddekkingen på julaften. En time før gjestene kommer roter jeg rundt i skuffer og skap, og finner selvsagt ut at duken er ustrøket, at jeg mangler stearinlys og at sølvtøyet ikke er pusset. Det blir derfor som regel et temmelig enkelt bord.

Men i år, da skal jeg være tidligere ute og bordet skal være mer forseggjort.

Er du flink til å dekke et pent bord i julen og hvordan får du det i så fall til?  Handler det kun om planlegging?

Ha verdens beste lørdag.

Hilsen Marianne :0)

 

5 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.