Hjem   Om meg   Kontakt
Julens festbord i mørke røde nyanser | Marianne de Bourg
7318
post-template-default,single,single-post,postid-7318,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Julens festbord i mørke røde nyanser

Skal du på julebord i helgen? I så fall er du ikke alene. Nå er julens selskaper i full gang; julebord med jobben, julebord med syklubben og med gode venner. 

Her er et tips om dekking av festbord fra en sak jeg laget for flere år siden. Nå er det sånn at jul = tradisjoner, så dette bordet kan være like aktuelt i dag.

Festbord i dyp rødt

Ingeniørfruens festbord i vinrøde nyanser

Photo: Per Erik Jæger

 Ingeniørfruens kuvert i vinrøde nyanser

Serviettene har fått litt pynt i form av ”frosne” bær som er tvunnet rundt serviettringene. 

Julekulene har stemningsfulle trykk, og gjør seg like fint som pynt på tallerkenen som på treet. Med en navnelapp på er de både bordkort og en ekstra liten gave som gjestene får med hjem.

Ingeniørfruens tips om borddekorasjon av roser og eføy

Photo: Per Erik Jæger

Rosene har en nydelig dyp rød farge og er brukt både på bordet og på juletreet. De holder seg fint i vannbeholdere. Eføyen som er plassert lavt på bordet, gjør borddekningen mer uformell. Fordelen er jo også at man kan se hverandre over bordet.
Det fine bordet er dekket av Linda Elmin og Christina Nodeland.

Følg med – det kommer mange flere borddekkingstips i bloggen fram mot jul. Mange gode tips om fargekombinasjoner og blomsterdekorasjoner. Helt fram til julekvelden.

Ha en fin lørdag kveld. Med eller uten julebord.

Hilsen Marianne :0)

2 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.