Hjem   Om meg   Kontakt
Drømmekraft | Marianne de Bourg
2275
post-template-default,single,single-post,postid-2275,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Drømmekraft

Hva skulle du gjort i morgen dersom du vant 20 millioner i lotto…? Og hvis du befant deg i fremtiden, hvordan skulle du ønske at livet skulle ha vært når du ser deg tilbake?

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Drømmekraft.

Photo via pomegranateandpatchouli

Jeg tror mange av oss aldri får helt taket på våre innerste drømmer.

Kanskje tør vi ikke…?

Det er ingenting feil med rutiner eller å være tilfreds med det man gjør, men jeg tror de fleste av oss kunne drømme mer.

Ikke at man nødvendigvis bør slutte i jobben sin på mandag og begynne å skrive bok, men kanskje gjøre noen mindre grep som å begynne på et kurs, lese en bok eller andre grep for å komme et skritt videre mot drømmen?

Jeg tror i alle fall vi alle kunne gjort litt mer, lært litt mer, fått til mer i livet.

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Drømmekraft.

Photo: Ingeniørfruen

Jeg kjøpte nylig boken Drømmekraft av Ellen Vahr og rakk såvidt å lese litt i den på flyet sist vi reiste til Paris.

Boka handler om å følge hjertet sitt og finne det vi virkelig drømmer om i livet, enten det gjelder jobb eller hobby. Den er i tillegg praktisk rettet og gir eksempler på hvordan du kan få virkeliggjort drømmen.

Fra omslaget:

” Mange bærer på drømmer de ønsker å virkeliggjøre, enten det er snakk om å finne tilbake til en inspirerende hobby, eller å starte egen business. Denne boken kan hjelpe deg så drømmen går i oppfyllelse.

Drømmekraft er delt inn i tre hoveddeler som handler om å finne drømmen, å forfølge drømmen og å fastholde drømmen slik at du kan leve et liv i tråd med den du egentlig er og med dine verdier.

Har du allerede funnet din drøm, men sliter med å lykkes økonomisk? I boken får du 30 konkrete suksesstrategier, i tillegg til gode eksempler og inspirerende gründerhistorier.

Forfatteren er opptatt av å se ting i en større sammenheng, blant annet ved å fokusere på den verdiskapningen kvinner bidrar med i samfunnet.”

Boka kan anbefales!

Jeg har lest lignende bøker tidligere, men denne boka går dypere inn i materien, den stiller de gode spørsmålene som gir de gode svarene, og ikke minst gir den konkrete råd om hvordan du kan nå dit. Interessant er også kapittelet som omhandler hva som stopper deg.

Jeg rakk bare å skumlese raskt igjennom boka, men har planer om å lese den nøye og jobbe meg igjennom spørsmålene. Kanskje noe for 1. mai?

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Drømmekraft.

Foto: Gyldendal

Her er hjemmesiden til Ellen Vahr hvor du kan lese mer om henne og boka.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.