Hjem   Om meg   Kontakt
Feminint festbord til dåp eller konfirmasjon | Marianne de Bourg
882
post-template-default,single,single-post,postid-882,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Feminint festbord til dåp eller konfirmasjon

Dette feminine festbordet i sart rosa og sterk korall er perfekt både til jentekveld og som konfirmasjonsbord. Kanskje også til dåp?

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest

DEILIG FARGEMIKS: Kuvertene består av middagstallerken ”Swedish Grace”, 27 cm i ny sart rosa nyanse fra Rörstrand med asjett ”Krem” og bolle ”Krem” fra Kremmerhuset. Bestikksett ”Ida” er fra Åhlens. Mellom asjett og bolle ligger serviett med bilder av ranunkler i ulike rosatoner. Bordkortet er lagt på skrå oppå bollen. Så enkelt kan det gjøres! 

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest

SØTE SMÅKAKER: Kakene er laget av småkakedeig, skåret ut i en kjoleform og pyntet med rosa melisglasur.  Det er lagt én kake på små fat ”Capiz” fra Kremmerhuset.

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest

HOLDBARE BLOMSTER: Tulipaner holder seg lenge uten vann og passer derfor godt som borddekor. Her er de lagt i en myk bue som følger tallerkenen på oversiden av kuverten. Små bokser/porselensskåler med lokk Mademoiselle Oiseau fra Rörstrand er plassert litt rundt på bordet.

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest

VARM GLØD: Telysholdere ”Lotus” fra Kremmerhuset får en varm glød når telysene er tent. I de små porselensskålene med lokk ”Mademoiselle Oiseau” Rörstrand har jeg lagt drops.

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest

FRODIG FLOR: Varm og kald rosa i skjønn forening. Hvite kremhvite ranunkler står til den hvite duken samtidig som de frisker opp buketten. Buketten er laget av tre pakker hver av ranunkler, roser og tulipaner, hvor alle blomstene er skåret av i lik lengde og satt sammen, én etter én, til en bukett. Det er viktig å kjøpe mange nok blomster til en bukett som skal se tett og frodig ut. Det går med flere blomster enn man tror. Man skal også passe på at vasen ikke er for vid i forhold til stilkene, slik at ikke buketten spriker. Her skal blomstene sitte sammen tett i tett! For å få riktige farger, bestilte Plantasjen blomstene fra leverandøren uken før.

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest

 

Bakerst ligger servietter med bilder av ranunkler i ulike rosatoner fra Søstrene Grene. Til venstre: Asjett ”Krem” og bolle fra Kremmerhuset. Til høyre: Middagstallerken ”Swedish Grace”, 27 cm, i ny sart rosa nyanse fra Rörstrand. Foran: Små skåler ”Capiz” fra Kremmerhuset.

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest

FRISK MIKS: Bordkortene er laget av rosa ark hvor det er limt på flerfarget ark med teksten ”Konfirmasjon” på et lite felt. Arkene er klippet i en lengde og bredde som passer i størrelse til bollen de ligger på. Designerarket består av striper i flere nyanser av rosa og oransje. Det ble klippet i remser som passet i størrelse til det rosa papiret. De rosa arkene, 220g i fargen ”flamingo” og designerark ”Konfirmasjon” fra Panduro Hobby.

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest

2 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.