Hjem   Om meg   Kontakt
REISETIPS: Tips til kjøp av magasiner i utlandet | Marianne de Bourg
1259
post-template-default,single,single-post,postid-1259,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

REISETIPS: Tips til kjøp av magasiner i utlandet

Lykken er å komme hjem med en koffert full av opplevelser fra reisen – og noen kilo nye magasiner…

Jeg kjøper alltid magasiner når jeg er på ferie. Alt fra motemagasiner til interiørmagasiner, hage- og matmagasiner, blader om psykologi og trening. Jeg er en ekte bladjunkie som elsker blader (og bøker!).

Her er mine tips til deg som har tendens til å fylle kofferten uanstendig full med (blant annet) blader når du reiser hjem fra ferie. Dette er blader som stadig finner veien til min koffert…

Det er ikke så lett å finne italienske magasiner som passer vår nordiske stil, foruten ELLE Decor Italia, som også finnes i en engelskspråklig utgave.

ELLE’s interiørmagasiner er gode kjøp uansett hvor i verden de kommer fra. Franske ELLE Decoration, ELLE Decoration UK edition og selvfølgelig svenske utgaven, som kanskje er den beste.

Vogue Living er manges favorittmagasin. Det koster mye i bladkiosken er hjemme, så finner du det rimelig i utlandet er det bare å slå til.

Moteutgaven også. Vogue holder deg oppdatert på hva som skjer i moteverdenen.

Liker godt moteutgaven også.Liker godt moteutgaven og

Det finnes mange gode franske magasiner, både innenfor interiør og mat, 100 idées DECO er et av dem.

Blant annet: maison créative, Maisons cosy (landlig stil), Deco Design, C Deco (kreativt!) og 100 idées DECO (også veldig bra). Og Marie Claire idées, som er gode på håndarbeid.

Britiske: Living Etc har mange kreative interiørideer.

Og det nederlandske Vtwonen, som egentlig er typisk nordisk i stilen. Nederlenderne, som er utrolige gode på design, kan dessuten sikkert tilby gode interiørmagasiner i hauger og lass.

Hva er dine favoritter blant utenlandske magasiner…? Håper du likte tipsene!

Marianne :)

Likte du dette? Del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.