Hjem   Om meg   Kontakt
3 hyggelige steder å besøke når du er i København | Marianne de Bourg
979
post-template-default,single,single-post,postid-979,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

3 hyggelige steder å besøke når du er i København

En romantisk restaurant, et strøk med rimelige frokostspisesteder og en vakker kirke – dette er tre steder du bør få med deg når du er i København.

Idemagasinets Københavntips

Krystalgade er et hyggelig universitetsstrøk som kan anbefales. Der er det rimelige spisesteder overalt, og det passer bra for deg som liker å spise frokost andre steder enn på hotellet. Her er det massevis av steder med frokostbuffet som kostet fra kr 69.

REISETIPS: København

Den vakre Trinitatis kirke, som ligger i Landemærket 2, ut mot Købmagergade. Den har en helt fantastisk stemning og et interiør som kan ta pusten fra deg. Altertavlen, prekestolen, takhvelvingen og orgelet…puh!

Idemagasinets Københavntips

 

Orangeriet i Kongens Have (Kronprinsessgade 13). Midt i byen og likevel omgitt av vakre gamle trær og grønne plener ligger restaurant Orangeriet i en vakker gammel bygning i utkanten av kongens hage. En moderne og elegant restaurant – og veldig romantisk. Tilbyr lunsj og middag med høy standard i en avslappet og elegant atmosfære.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.