Hjem   Om meg   Kontakt
Cocktail til Valentine | Marianne de Bourg
795
post-template-default,single,single-post,postid-795,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Cocktail til Valentine

Når man skal lage en cocktail til Valentine, passer det perfekt med en ingrediens med  afrodisiske egenskaper.

Ingeniørfruens drinker med granateple til Valentine

Granatepler skal nemlig virke forførende på begge kjønn.

Valentines-cocktail
(1 cocktailglass)

  • Sitron
  • Farget sukker (eller Sukrin)
  • 1 ts granateplefrø
  • 4 cl Prosecco
  • 4 cl granateplejuice
  • 2 cl vodka (jeg brukte Absolut Peach)
  • 2 isbiter

Sånn gjør du:

Først farget jeg sukker med rød matfarge. Hell det fargede sukkeret på en asjett. Fukt kanten på glasset med en båt sitron mens du holder glasset opp ned. Snurr glasset i sukkeret slik at det fester seg til den våte sitronkanten. Del granateplet i to og skrap ut en ts frø som du legger på bunne i glasset.

Ha i Prosecco (eller annen musserende eller Champagne i et målebeger, la det roe seg ned, bli kvitt boblene til det akkuart når 4 cl-merket og ha det i cocktailglasset. Deretter har du i granateplejuice og vodka i glasset. Ha i to isbiter til slutt.

Da er det bare å nyte.

Ha en fin alle hjerters dag!

Hilsen Marianne :0)

7 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.