[HAPPY HOUR] Toddy med whisky og smak av kanel
Denne toddien med kanelte, whisky og rødvin er deilig på en kjølig høstdag.
I toddien er det brukt sukkerfritt aprikossyltetøy fra St. Dalfour som fås kjøpt blant annet på Meny. Kanelte fra Yogi fås i noen velassorterte matbutikker, samt i helsekost.
[HAPPY HOUR] Toddy med whisky og smak av kanel
(1 porsjon)
Ingredienser
- 1⁄2 kopp kanelte (gjerne Yogi-te)
- 2 ts honning
- 2 ts aprikossyltetøy (St. Dalfour)
- 2 cl sitronsaft
- 2 cl rødvin
- 4 cl whisky, gjerne Black Grouse
Sånn gjør du
- Trekk kanelteen en god stund slik at den blir sterk og litt bitter.
- Hell den over i en kjele, tilsett de andre ingrediensene og varm opp på svak varme. Det skal ikke kokes, bare varmes.
- Smak til med mer honning om du vil ha den søtere.
Flere toddier:
- Eple- og whiskytoddy
- Krydret romtoddy
- Tennessee Toddy
- Toddy med eple og gresskar
- Varm toddy med rom, appelsin og krydder
Bon appetit!
✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️
Likte du dette? Del gjerne på Facebook!
No Comments