Krydret romtoddy
 
(1 glass)
Ingredienser
  • Sitron
  • Varmt vann
  • 2 ts honning
  • 4-5 cl rom (jeg brukte Bacardi Limón)
  • 1 klype malt ingefær
  • 1 klype malt allehånde
  • 1 kanelstang
  • 1 stjerneanis
Sånn gjør du
  1. Bruk en kopp som tåler varme.
  2. Varm opp vann (jeg bruker vannkoker).
  3. Skjær en skive av den vaskede sitronen.
  4. Ha 2 ts honning i glasset og fyll opp med varmt vann. Rør til honningen er oppløst.
  5. Ha i en liten klype hver av malt ingefær og allehånde. En skvis med sitronsaft er også godt.
  6. Ha i rom når vannet ikke lenger er kokende varmt.
  7. Pynt med en kanelstang og en stjerneanis.
Recipe by Marianne de Bourg at https://www.mariannedebourg.no/2013/02/06/happy-hour-krydret-romtoddy/