17.mai-cupcakes
 
(ca 25 stk)
Ingredienser
  • 250 g smør
  • 225 g sukker
  • 5 egg
  • 250 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • Skall og saft av en halv sitron
  • [Glasur og pynt]
  • Ca. 3 dl melis
  • Ca. 2 ss kaldt vann
  • Rød icingfarge (fra Cacas)
  • Tørkede kornblomblader
Sånn gjør du
  1. Pisk smør og sukker hvitt og tilsett i ett og ett egg.
  2. Ha i siktet hvetemel iblandet bakepulver.
  3. Fyll smurte muffinsformer ¾ fulle.
  4. Stek muffinsene på nederste rille ved 175 grader i ca en halv time.
  5. Avkjøles på rist.
  6. Lag halvparten av glasuren hvit og tilsett rød farge til den andre halvparten.
Recipe by Marianne de Bourg at http://www.mariannedebourg.no/2013/04/24/17-mai-cupcakes-muffins/