Sjokoladehjerter med bringebærfyll
 
Ingredienser
  • SJOKOLADE
  • 60 g kakaomasse
  • 30 g kakaosmør
  • 25 g agavesirup
  • ½ ts vaniljepulver
  • FYLL
  • 60 g cashewnøtter evt. cashewnøttsmør
  • 40 g frosne bringebær
  • 1 ss agavesirup
  • ¼ ts vaniljepulver
Sånn gjør du
  1. Lag fyllet først ved å kjøre cashewnøtter i en foodprosessor eller blender til det er helt finmalt.
  2. Ha i bringebærene og kjør til det er godt blandet.
  3. Tilsett agavesirup og vaniljepulver i blandingen.
  4. Sett fyllet i fryseren mens du lager sjokoladen.
  5. Smelt kakaomasse og kakaosmør og tilsett agavesirup og vanilje. Visp godt.
  6. Hell konfektformene halvfulle med sjokolade.
  7. Ta ut fyllet fra fryseren og legg en halv ts fyll i hver bit. Pass på at du dytter fyllet litt ned i sjokoladen slik at fyllet ligger i midten av konfektbiten. Fyll så på med resten av sjokoladen til kanten av formen slik at alt fyllet er godt dekket.
  8. Sett formen i fryseren til sjokoladen har stivnet.
Recipe by Marianne de Bourg at http://www.mariannedebourg.no/2015/02/14/lordagsgodt-sjokoladehjerter-med-bringebaerfyll/