Sukkerfri og sunn lavkalori og lavkarbo marsipan
Oppskrift: Lørdagsgodt
 
Ingredienser
  • 90 g mandelmel
  • 60 g SukrinMelis
  • 2 eggehviter
  • (1-3 dråper mandelessens)
  • 20 g mørk sjokolade (topping)
Sånn gjør du
  1. Bland SukrinMelis, mandelmel, eggehviter og mandelessens.
  2. Smak på marsipanen etter hvert som du knar den sammen, og tilsett mer mandelmel eller SukrinMelis etter hvor søtt du vil ha det.
  3. La deigen hvile i ca. 15 minutter, del den i 12 like biter og trill kuler.
  4. Del sjokoladen i biter og putt dem i en plastpose, smelt i varmt vann. Klipp av tuppen, og dekorer kulene.
Recipe by Marianne de Bourg at http://www.mariannedebourg.no/2014/12/18/sukkerfri-og-sunn-lavkalori-og-lavkarbo-marsipan/