Granatepleparfait
Oppskrift: Kake/dessert
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • 1 stort granateple
  • 3 ss chiafrø
  • 2 ss honning
  • 1½ dl granateplejuice eller eplejuice
  • 1 ss presset sitron
  • 4 ss yoghurt naturell
  • revet mørk sjokolade, til pynt
  • sitronmelisseblader, til pynt
Sånn gjør du
  1. Klem litt på granateplet, og del det i to. Vreng halvdelene, og rens dem for kjerner. Ha granateplekjerner, chiafrø, honning, granateplejuice og presset sitron i en bolle, og rør godt. Fordel blandingen i bunnen av fire dessertglass. Dekk dem med plastfolie, og sett dem i kjøleskapet i 2-3 timer. Server granatepleparfaiten med yoghurt naturell, og pynt med litt revet mørk sjokolade og sitronmelisseblader.
Recipe by Marianne de Bourg at http://www.mariannedebourg.no/2014/08/24/mat-granatepleparfait/