Meksikansk salsa med bønner
 
(6-8 porsjoner)
Ingredienser
  • 500 g (ca 4 stk) tomater, finhakket
  • 250 g sorte eller røde bønner (kokte)
  • 1 liten rødløk, finhakket
  • Grønn, rød og gul paprika, finhakket (ca ½ av hver)
  • 2 ss finhakket frisk mynte eller koriander
  • 2 hvitløkskløfter, presset/most
  • 60 ml Udo's Choice (evt annen bra olje)
  • 30 ml ferskpresset sitronsaft
Sånn gjør du
  1. Bland alle ingrediensene i en bolle og sett i kjøleskapet ca 2 timer før servering, slik at smakene får blandet seg godt.
  2. La retten stå litt i romtemperatur før servering.
Recipe by Marianne de Bourg at http://www.mariannedebourg.no/2015/01/16/meksikansk-salsa-med-bonner/