Hjem   Om meg   Kontakt
Pavlova til nyttår – med gull, glitter og "stjerneskudd"! | Marianne de Bourg
38373
post-template-default,single,single-post,postid-38373,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Pavlova til nyttår – med gull, glitter og “stjerneskudd”!

Denne nyttårsdesserten er like enkel som den er festlig. Ferdigkjøpt marengsbunner er dekket med krem og vaniljekrem, og pynten er hjemmelagde ”stjerneskudd”.

Du trenger:

  • Ferdigkjøpt marengsbunn
  • Kremfløte
  • Vaniljekrem
  • Sølvkuler (kakepynt)
  • Minikakepynt; kuler i gull
  • Stjerneskudd, se under

Slik gjør du:

  1. Klipp remser i størrelse 5 x 50 cm av silkepapiret i ett lag.
  2. Klipp deretter frynser i remsene til ca 1 cm fra kanten.
  3. Lim på med dobbeltsidig tape.
PAVLOVA BORDDEKKING NYTTAARSBORD FESTBORD

(Foto og styling: Marianne de Bourg)

KAKEPYNT: ”STJERNESKUDD”

NYTTAAR fest dekorajon stjerneskudd kake

(Foto og styling: Marianne de Bourg)

Du trenger:

  • Papirsugerør med striper i sølv og gull
  • Hvitt silkepapir
  • En skarp kniv

Slik gjør du:

  1. Skjær over sugerørene på midten med en skarp kniv.
  2. Riv av små biter av silkepapir som du dytter nedi den pene enden (den som ikke er skåret over) av sugerøret.
  3. Stikk sugerørene ned i Pavlovaen.

Håper du likte dette!

Marianne :)

___________

Følg gjerne på Instagram (@mariannedebourg) og på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits