Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Nyttårsdessert: Sjokolade på sølvskje
38371
post-template-default,single,single-post,postid-38371,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Nyttårsdessert: Sjokolade på sølvskje

Mitt tips til deg i dag er verdens søteste – og enkleste nyttårsdessert: Nemlig en smeltet hvit sjokolade i en gammel sølvskje. 

Denne enkle desserten lagde jeg til dette bordet: Årets nyttårsbord glitrer i sølv og gull

Smeltet hvit sjokolade på en gammel sølvskje

Smeltet hvit sjokolade på en gammel sølvskje er en enkel liten dessert – eller konfekt til kaffen (Foto: Marianne de Bourg)

Du trenger:

  • Fine spiseskjeer, gjerne gamle sølvskjeer
  • Hvit sjokolade
  • Sølvkuler (kakepynt)
  • Hvite stjerner (kakepynt)

Slik gjør du:

  1. Smelt den hvite sjokoladen forsiktig på svak varme over vannbad. Ta den av varmen så snart den har smeltet. Når hvit sjokolade smeltes på for høy varme, korner den seg!
  2. Hell forsiktig opp i skjeene slik at sjokoladen akkurat dekker.
  3. Legg skjeene med skaftet over et lavt fat eller lignende slik at skjeene ligger rett mens sjokoladen stivner.
  4. Legg på pynten når sjokoladen har begynt å bli litt stiv, slik at den ikke synker.
NYTTAAR fest borddekking dessert hvit sjokolade i skje

Sjokoladen kan du pynte med for eksempel kakepynt. (Foto: Marianne de Bourg)

Håper du likte dette!

Marianne :)

___________

Følg gjerne på Instagram (@mariannedebourg) og på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits