Hjem   Om meg   Kontakt
Se hvordan jeg dekker ett av årets julebord (video + borddekkingstips) | Marianne de Bourg
37556
post-template-default,single,single-post,postid-37556,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Se hvordan jeg dekker ett av årets julebord (video + borddekkingstips)

//ANNONSE – SAMARBEID//

Bli med hjem til meg og se hvordan jeg har dekket ett av årets mange julebord – og få mine 5 beste borddekkingstips til bordet. 

Julebordet er et av de hyggeligste bordene jeg dekker i løpet av året. Julehøytiden er for meg familie, fri og masse kos. Siden det i løpet av julehøytiden er flere anledninger til å dekke fine bord, bruker jeg muligheten det er til å dekke det forskjellig hver gang. Noen ganger enkelt. Noen ganger klassisk. Noen røffe og uhøytidelige julebord. Andre ganger dekker jeg julebordet mitt mer staselig og elegant. For eksempel til nyttår. 

Da jeg skulle dekke dette bordet, hentet jeg inspirasjon fra norsk natur, og med skog og fjell i tankene prøvde jeg å få til et heilnorsk bord som passer like godt i byen som til julefeiring på hytta på fjellet.

Håper du synes det er gøy å se videoen av at jeg dekker!

[ Julebordet har jeg dekket i samarbeid med Kid Interiør og alle produktene er derfra. ]

Kuvert i naturtoner på julens festbord.

Her har jeg dekket et julebord i naturtoner, men allikevel er det ikke kaldt og minimalistisk, men frodig og koselig. (Foto og styling: Marianne de Bourg).

Her ser du hvordan jeg dekket julebordet:

 

Mine borddekkingstips til julebordet:

  1. Hent inn ting fra naturen: Naturmaterialer er alltid fint. Kvister og kongler fra gran og furu. Kongler og kvister fra lerk likeså. Mose er også fint.
  2. Lag på lag for frodighet: Til jul skal det være lunt og ekstra koselig, og det kan du skape ved å bruke lag på lag av både servise og tekstiler. Som her, hvor kuverten består av bolle + asjett + middagstallerken + dekkebrikke. Det samme har jeg gjort med serviettene, brukt to stykker. En til pynt og en til bruk.
  3. Bring inn varme materialer: Her er tre brukt både på dekke- og glassbrikker, på lysholderne, samt på bestikk og pynt – alt for å skape varme til den nøytrale paletten med base av grått. 
  4. Levende lys...er et element som alltid bør finnes på julens festbord! Det alene skaper julestemning.
  5. Istedenfor blomster: Som bordets andre levende element brukte jeg kongler på dette bordet. (Det er blant annet et bra tips om du har allergikere i familien, som ikke tåler så mye av blomster).

 

Håper du likte tipsene og videoen! 

Gled deg hver dag til nye juleideer i bloggen fram mot jul,

Marianne

PS – Følg gjerne på Instagram (@mariannedebourg) og Facebook :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.