Hjem   Om meg   Kontakt
Mitt juleverksted: Mal kongler i dine favorittfarger | Marianne de Bourg
37425
post-template-default,single,single-post,postid-37425,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Mitt juleverksted: Mal kongler i dine favorittfarger

Her får du tips og ideer til juledekorasjoner, pynt og gaver – hver dag i tiden fram til jul!

Jeg viser hvordan du kan lage fine kranser, søte adventsstaker og gøyale adventskalendere, kreativ gaveinnpakking og koselig pynt til julebordet. Det meste er veldig enkelt og mye er laget av naturmaterialer. Mange av ideene passer dessuten til juleverksted for voksne.

Velkommen hit til hyggelige juleforberedelser!

Malte grankongler

Jeg er veldig glad i å bruke naturmaterialer som jeg finner gratis ute i naturen. Det er fint til borddekking, men også som julepynt og pynt på gaver.

Store grankongler synes jeg er spesielt fine. Som regel bruker jeg dem som de er, men her har jeg dyppet dem i maling.
Du kan jo også spraymale dem også. Bruk farger du liker og bruker ellers på julepynten. Kanskje matcher julebordet når du skal dekke til fest. Du kan også bruke konglene i kranser eller andre juledekorasjoner. Eller legg konglene på et fat, som jeg har gjort her. Enkel og veldig fin pynt!

Spraymalte kongler på fat

Her har jeg funnet store grankongler i skogen og malt dem i forskjellige farger. (Foto: Endelig mandag!)

Konglene malte jeg i følgende maling fra Butinox: Til venstre foran: 5821 Reinlav/S1005-G20Y. Til høyre foran: 5824 Bregne/S2010-G90Y. Bak til venstre: 5830 Never/S5010-Y10R. Bak til høyre: 5822 Natthimmel/S5030-B30G.

PS – Hvis du har lage noet fra denne bloggen, tagg meg gjerne (#mariannedebourg) på Facebook eller Instagram. Følg gjerne på Instagram (@mariannedebourg) og på Facebook også!

Marianne :)

Følg med hver dag fram mot jul for enda flere juleideer!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.