Hjem   Om meg   Kontakt
Bli med inn i Norges største kreative univers! | Marianne de Bourg
37184
post-template-default,single,single-post,postid-37184,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Bli med inn i Norges største kreative univers!

// ANNONSE //

Høres ikke det fristende ut, kanskje? Jeg har nettopp fått en pakke derfra. Bli med og se hva jeg pakket opp!

Pakken fra Hobbyklubben inneholder tre herlige bøker, akkurat etter min smak – og en superfin vase fra Holmegaard. Jeg visste ikke at det fantes såå mye inspirasjon og mange bøker for enhver smak i Hobbyklubben. Fine velkomstgaver i tillegg til bøker også.

Jeg elsker jo ikke bare bøker, men alt som er vakkert. Kunst, interiør, design og borddekking er blant noe av det jeg synes løfter hverdagen. God mat og drikke også. Og det er bøkene som alltid har stått som den største inspirasjonskilden. I bokhylla henter jeg inspirasjon til å gjøre det vakkert rundt meg, ideer til å pynte til ulike årstider og til å kose meg på kjøkkenet med matlaging til både hverdag og fest.

 

I velkomstpakken fra Hobbyklubben fikk jeg bøker som passet helt perfekt til meg. Utvalget er overraskende stort, både av bøker om interiør og kokebøker, hagebøker og absolutt alt av hobby- og håndarbeidsbøker, men også innenfor temaet helse og livsstil, som jeg også er veldig opptatt av. 

Min fine velkomstpakke!

I min velkomstpakke fikk jeg bøkene: Lakris, Dyrking på liten plass og Trine inviterer. I tillegg den superfine Cocoon-vasen fra Holmegaard. Jeg digger den og har faktisk to mindre fra før, en koksgrå og en mint. Perfekt til meg og mine interesser for mat og drikke, interiør og fest.

Gave 1 -> Kokeboka Trine inviterer inneholder noe så smart som komplette menyer til fest. Jeg har mange ganger bladd meg igjennom en masse oppskrifter på forretter, hovedretter og dessert som jeg har forsøkt å få til å bli en komplett meny. Uten hell, så denne kokeboka har jeg ventet på.

Gave 2 -> Boka Lakris er bare en drømmekokeboka for en som elsker lakris. Lakris er nemlig en av mine favorittsmaker. En av de beste drinkene jeg har smakt fikk jeg på K-bar København, en drink som består av vodka, fløte og lakris. Jeg gleder meg sånn til å teste ut drinkoppskriftene i boka, til å lage min egen lakrislikør og snaps med lakris. Legges ut i bloggen, bare vent!

Gave 3 -> Hage/dyrking/planteboka Dyrking på liten plass er også en perfekt bok for meg. Vi bor i townhouse og har riktignok takterrasse, markterrasse og balkong, men de er ganske små. Jeg har veldig lyst til å lære å dyrke urter fra boka og hvordan jeg kan dyrke i vinduskarmen. Superspennende! Det står allerede tre urter og spirer i vinduskarmen…

Gave 4 -> Holmegaard-vasen er såå fin. Jeg har savnet en vase av den formen og størrelsen til de største bukettene med lange stilker. Se bare her hvor fin den ble! (Bare vasen koster kr 729, så velkomstpakken er uten tvil et kupp!).

 

Vasen skal få plass på spisebordet når kjøkkenet er ferdigoppusset og bøkene skal få en fin plass i bokhylla.

Kokebøker og bøker om design, håndverk, interiør og blomster er det alltid plass til én til av i bokhylla mi. Ellers er det bare å kjøpe en bokhylle til ;). Dette er jo bare én av mine bokhyller. Jeg har bøker i skuffer og skap også. Sånn er det vel litt for oss som er glad i bøker.

Marianne de Bourg i sofaen - leser fra bøker som var velkomstgave fra Hobbyklubben

(Foto: Marianne de Bourg)

En stor bokhylle full av bøker, en bok eller tre å bla i og beina krøllet opp i sofaen mens regner trommer på rutene er den aller største hygge for meg.

Den lille familien…

Hobbyklubben er en bokklubb, men i tillegg er det en koselig gruppe og et hyggelig fellesskap – og på en måte en liten familie hvor vi som er glad i å skape noe kan møtes. (Forresten er det ikke så liten den familien, den har mange tusen medlemmer…!).

I klubben får vi tips, triks og oppskrifter, daglig på Instagram og Facebook. Massevis av fordeler og gode tilbud også, pluss giveaways og konkurranser igjennom hele året.

PS – Akkurat nå har bunadskonkurransen startet, der en heldig vinner får en valgfri bunad med en verdi opptil kr 60.000!

Hvis du ble nysgjerrig på det, gå inn her: Vinn bunad!

I klubben blir du ønsket velkommen til Norges største kreative univers med tusenvis av skapende mennesker som ønsker å oppleve mer kreativitet i hverdagen. Jeg synes det er så koselig.

Marianne de Bourg på kjøkkenet med de tre fine bøkene fra som var velkomstgave fra Hobbyklubben

Happy Marianne med tre herlige bøker og verdens fineste vase! (Foto: Marianne de Bourg)

Får jeg snakke varmt om Hobbyklubben bitte litt til…? :)

Det er mange fordeler med å melde seg inn:

  • VELKOMSTPAKKE: Bokpakke med bøker og produkter, gratis! Betal kun porto.
  • MANGE BONUSER: Tips, triks, giveaways og konkurranser. Bonus på det du handler.
  • «HOW TO»-videoer. Lær for eksempel å male akvarell.
  • MAKS RABATT på nye hobbybøker.
  • SUPRE TILBUD på materialpakker og hobbyutstyr med opptil 80 % rabatt.
  • KUNSTHÅNDVERKSTURER arrangeres også, blant annet quiltetur til USA!
  • GRATIS BLAD: Medlemsbladet er fyldig, gratis og inneholder masse….
  • SAMSTRIKK-arrangement hvor du kan strikke sammen med andre!

 

Og mye mer…

Det er altså enkelt og det er ingen kjøpeplikt:

  • ENKELT å avbestille (og bestille!).
  • INGEN KJØPEPLIKT: Innenfor bindingstiden på ett år, velger du helt selv hvor mye og ofte du vil kjøpe.

 

Hvis du (også) ble fristet, kan du melde deg inn her: Hobbyklubben. Og du kan følge Hobbyklubben på Facebook og Instagram.

Takk for at du ble med på pakkeåpning og min opplevelse med velkomstpakken!

 

Marianne :)

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.