Hjem   Om meg   Kontakt
Mitt juleverksted: Vin + julepynt = vertinnegave | Marianne de Bourg
37397
post-template-default,single,single-post,postid-37397,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Mitt juleverksted: Vin + julepynt = vertinnegave

Her får du tips og ideer til juledekorasjoner, pynt og gaver – hver dag i tiden fram til jul!

Jeg viser hvordan du kan lage fine kranser, søte adventsstaker og gøyale adventskalendere, kreativ gaveinnpakking og koselig pynt til julebordet. Det meste er veldig enkelt og mye er laget av naturmaterialer. Mange av ideene passer dessuten til juleverksted for voksne.

Velkommen hit til hyggelige juleforberedelser!

Vin + julepynt = vertinnegave

Flasken er ikke bare fin som vertinnegave når den er litt ekstra pyntet. Den er også fin å sette rett på bordet!

Vinflaske pyntet med julepynt til vertinnegave

Her har jeg pyntet en fin vinflaske med litt granbar, noen små julekuler og en til-og-fra-lapp. (Foto og styling: Marianne de Bourg)

Denne flasken ble (som du sikkert skjønner) innkjøpt for å matche bordet. Det er faktisk noe jeg ofte gjør når jeg skal dekke et fint bord, enten det er til jul eller ellers i året. Jeg tar turen på Vinmonopolet og kikker i hyllene etter fine flasker som passer til fargene jeg har tenkt å dekke bordet i.

Her fant jeg en hvit flaske, som jeg pyntet med litt granbar, et par små juletrekuler og en til og fra-lapp. Klart man helt enkelt kan kjøpe en gavepose på polet når man skal ta med en flaske til vert eller vertinne, men med denne enkle pynten blir det morsommere både å gi og få gaven.

PS – Hvis du viser fram noe du har laget fra denne bloggen tagg meg gjerne (#mariannedebourg) på Facebook eller Instagram. Følg gjerne på Instagram (@mariannedebourg) og på Facebook også!

Marianne :)

Følg med hver dag fram mot jul for enda flere juleideer!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.