Hjem   Om meg   Kontakt
Mitt juleverksted: Telysholdere med eukalyptusblader | Marianne de Bourg
37269
post-template-default,single,single-post,postid-37269,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Mitt juleverksted: Telysholdere med eukalyptusblader

Her får du tips og ideer til juledekorasjoner, pynt og gaver – hver dag i tiden fram til jul!

Jeg viser hvordan du kan lage fine kranser, søte adventsstaker og gøyale adventskalendere, kreativ gaveinnpakking og koselig pynt til julebordet. Det meste er veldig enkelt og mye er laget av naturmaterialer. Mange av ideene passer dessuten til juleverksted for voksne.

Velkommen hit til hyggelige juleforberedelser!

Telysholdere med eukalyptusblader

Lag fine telysholdere til julebordet på 1-2-3

Enkle og rimelige telysholdere pyntet med eukalyptus. (Foto og styling: Marianne de Bourg)

Dagens tips er bordpynt av små glass pyntet med naturmaterialer. Eukalyptusblader kan nemlig forvandle de kjedeligste telysholdere til den fineste borddekor. Det er rimelig pynt og veldig enkelt å lage.

De søte telysglassene lagde jeg ved å feste eukalyptusblader på glasset med smal dobbeltsidig tape og knyte et smalt silkebånd rundt.

Du kan bruke enkle telysholdere som fås kjøpt billig i mange butikker. Jeg kjøpte mine rimelig på Søstrene Grene. Eller du kan kjøpe små drikkeglass.

Istedenfor silkebånd kan du binde grov snor eller hyssing rundt telysene. Vevde bånd og gavebånd kan også brukes.

La bladene tørke!

Eukalyptusbladene er tørker, men er like fine da som når de er friske. Du kan altså bruke dem igjen og igjen bare du oppbevarer dem litt forsiktig, siden bladene blir sprø og går lettere i stykker når de er tørket.

 

Håper du likte dem!

Marianne :)

 

PS – Hvis du viser fram noe du har laget fra denne bloggen tagg meg gjerne (#mariannedebourg) på Facebook eller Instagram. Følg gjerne på Instagram (@mariannedebourg) og på Facebook også!

 

Følg med fram mot jul for enda flere juleideer!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.