Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Enkel festmat: Tips til pynting av dessert i glass
36661
post-template-default,single,single-post,postid-36661,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Enkel festmat: Tips til pynting av dessert i glass

Et lite desserttips fra meg i dag til neste middagsselskap eller fest: Spar tid på tillagingen og imponer gjestene med pynten isteden!

Skal du lage dessert til mange, men vil gjøre det enkelt? Da kan du pynte halvfabrikata dessert. Pynt ferdig eller halvferdig dessert litt ekstra og vips har du en festdessert. Det er lov å jukse litt!

Her har jeg lagd kjappe desserter av halvfabrikata mousse fra pakke, som jeg farget med konditorfarge/matfarge og diverse annen pynt. Du kan også selvfølgelig bruke samme pynten på en kake.

Tips til pynting av dessert

Foto: Marianne de Bourg

Dessertene ble lekne og uformelle og passer like godt til en søndagsdessert til familien som til barnebursdag.

Tips til pynting av dessert

Foto: Marianne de Bourg

Blåbær, skåldede mandler og tørkede pynteblomster fra Eventyrsmak.

Tips til pynting av dessert

Foto: Marianne de Bourg

Smarties langs kanten en blomst og skåldede mandler + en smarties.

Tips til pynting av dessert

Foto: Marianne de Bourg

Kokosmasse, bringebær og rips.

Tips til pynting av dessert

Foto: Marianne de Bourg

Blåbær, skåldede mandler og tørkede pynteblomster fra Eventyrsmak.

Tips til pynting av dessert

Foto: Marianne de Bourg

Bringebær og rips.

Håper dette ga deg noen ideer!

Bon appétit

Marianne :)

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.