Hjem   Om meg   Kontakt
Idé til vertinnegave: Kubbelys med fløyelsbånd, rogn og lyng | Marianne de Bourg
36521
post-template-default,single,single-post,postid-36521,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Idé til vertinnegave: Kubbelys med fløyelsbånd, rogn og lyng

Dette kubbelyset er like fint som vertinnegave som pynt på festbordet. Jeg pyntet det med et fint bånd i vinrød fløyel, og med rognebær, blåbærlyng og blader fra en bringebærbusk. Se så fint det ble!

Naturmaterialer er tidløs pynt som du finner gratis ute i naturen. Bruk det mens det er i sesong, for eksempel som her på et kubbelys.

How to decorate a candle. As a gift or decor on your autumn table

Foto: Marianne de Bourg

Jeg har funnet ut at dette er en god idé til ”gratis” dekor når jeg skal dekke bord –  å lage en liten bukett og bruke som pynt på lysene som skal stå på bordet.

Minibuketten på dette lyset består av blåbærlyng og blader fra en bringebærbusk, begge i herlige vinrøde nyanser. Rognebærene er funnet på et tre langs veien. Med et vakkert fløyelsbånd rundt er det jo også en søt og hyggelig vertinnegave :)

PS – Dekoren må tas av før lyset tennes.

Ofte pleier jeg også å gi vinflasken jeg skal gi som vertinnegave en mer spennende innpakning eller dekor, som her hvor jeg har pyntet flasker på ulike måter: 7 kreative ideer til innpakning og dekor av flasken

Håper du likte det!

Jeg svarer gjerne på spørsmål om borddekking. Det er bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under her, så svarer jeg deg der :)

Marianne

 

Likte du dette? Lik og del gjerne på Facebook!

2 Comments
 • Vanessa fra Sukhi

  07/09/2018 at 11:33 am Reply

  Det er en utrolig flott ide! Takk for tipset :)

  • Marianne

   07/09/2018 at 11:35 am Reply

   Tusen takk for hyggelig kommentar og for at du er innom :)
   God fredag og helg!
   Marianne

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.