Hjem   Om meg   Kontakt
Miks selv neglelakk i pastell | Marianne de Bourg
35169
post-template-default,single,single-post,postid-35169,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Miks selv neglelakk i pastell

Det kan være morsomt å bruke ulike farger på neglene, og bruker du farger som ikke bare matcher antrekket, men også festbordet, vil du garantert imponere gjestene!

Jeg må innrømme at jeg elsker neglelakk. Jeg prøver alltid å finne neglelakk i en farge som står til antrekket når jeg skal på fest. Neglene er jo en ganske stor del av antrekket. Noen ganger tar jeg faktisk også på neglelakk i en eller flere farger som matcher farger på borddekkingen.

Decorate your nails for the party. It can match the colors on the table too! MY BLOG: Table Settings - Party - Cocktails

Foto: Marianne de Bourg

Når jeg skal ha selskap, dekker jeg som regel bordet i god tid og beregner tid til å kose meg med å ta på neglelakk. Før festen fyller et glass med bobler og setter på en spilleliste med cocktailmusikk som jeg har laget på Spotify. (Listen får du lenger ned her).

Så legger jeg på neglelakk og nyter bobler og musikk mens lakken tørker. Da kommer jeg i feststemning.

Her mikset jeg mørk gul og mørk lilla neglelakk med hvit lakk for å få de rette lyse pastellfargene som står i stil til bordet.

Slik gjør du:

Decorate your nails for the party. It can match the colors on the table too! MY BLOG: Table Settings - Party - Cocktails

Foto: Marianne de Bourg

Her trenger du: neglelakk i ulike farger og blander dem med tannpirkere i små plastlokk eller lignende. Drypp bare oppi litt og litt i beholderen. Det er ikke så mye som skal til. Du bruker mest av hvitt, deretter tilsetter noen dråper med de mørke fargene.

Neste gang du skal på fest, sett gjerne på spillelisten under, mens du leker deg med å blande neglelakk. Da blir du garantert satt i feststemning.

PS – Husk bobler!

SPILLELISTEN COCKTAIL HOUR VOL. 40 – COCKTAIL PARTY:

Du kan også spille den via Spotify her.

Det er selvfølgelig ingenting i veien for å pynte neglene litt ekstra i hverdagen heller. Å kle seg ekstra fint gjør noe med selvfølelsen, humøret og energien. Som når jeg tar på min indiske festdrakt og pusler hele kvelden med indiske eller pakistanske småretter ved kjøkkenøya. Med indisk antrekk settes jeg i en helt annen stemning enn når jeg går i jeans. Eller andre utkledningstriks i hverdagen.

Decorate your nails for the party. It can match the colors on the table too! MY BLOG: Table Settings - Party - Cocktails

Foto: Marianne de Bourg

Er du klar for å finne fram neglelakken?

Marianne :)

 

 

 

 

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.