Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | 7 kreative ideer til innpakning og dekor av flasken
35172
post-template-default,single,single-post,postid-35172,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

7 kreative ideer til innpakning og dekor av flasken

Ikke noe galt å si om gaveposene som fås kjøpt på Vinmonopolet, men når jeg har god tid, synes jeg det er gøy å gi flasken jeg skal gi i vertinnegave en mer spennende innpakning eller dekor. 

Det blir ikke bare finere, men mer personlig også. Jeg gjør det her hjemme også. Den blir nemlig så fin at den kan settes rett på festbordet.

Se bare her. Her har jeg pyntet flasker på 7 ulike måter:

Creative bottle decor

Styling/Foto: Marianne de Bourg

 

På denne ciderflasken lagde jeg en liten blomsterdekorasjon hvor jeg “stjal” noen få blomster fra blomsterbuketten på bordet. Jeg lagde en liten bukett som jeg bandt fast rundt flaskehalsen.

Buketten består av Astrantia, Krysantemum Santini og Astilbe. Flasken ble så dekorativ, så jeg brukte den på dette bordet.

Flowers + bottle = gift for the hostess

Styling/Foto: Marianne de Bourg

 

Se så dekorativ flasken ble med litt pynt! Ingenting i veien for å sette den rett på bordet. Kjolen (som jeg elsker!) er fra H&M, eplecideren er fra min lokale blomsterbutikk Blåveispiken Blomster, men selges i flere Interflora-butikker.

Decorative bottles as table decor

Styling: Marianne de Bourg / Foto: Endelig Mandag!

 

Her har jeg brukt flasker fra IKEA som karafler. Jeg lagde et magebelte av blonde og bandt brun hyssing rundt. I flaskene hadde jeg eplecider, men de kan like gjerne fylles med hvitvin eller vann. Flasken KORKEN kjøpte jeg for mange år siden på IKEA, men jeg ser at de har dem fremdeles i sortimentet.

Decorated bottle as gift for the hostess

Styling: Marianne de Bourg / Foto: Endelig Mandag!

Her pyntet jeg vertinnegaven med en blomst og et bånd. Denne gangen var vertinnegaven en pen flaske brus, men du kan jo også pynte og gi bort flasker med hjemmelaget saft eller likør. Litt mer stas enn en flaske vin i Vinmonopolets litt kjedelige gaveposer. Den fine flasken tror jeg at jeg kjøpte på en Meny-butikk med stort utvalg, men også Kremmerhuset har hatt disse fine flaskene.

Decorative champagne bottle on the table

Styling: Marianne de Bourg / Foto: Kid Interiør

 

Dette ble riktig så elegant. Og så enkelt! Jeg pakket inn en flaske musserende vin i hvitt silkepapir og bandt en minibukett med brudeslør rundt flaskehalsen med et hvitt bånd. En artig (og stilig) vri på innpakkingen av vertinnegaven.

Styling/foto: Marianne de Bourg

 

På dette bordet brukte jeg flasken som vase til en bunt med strå. Tauet limte jeg på rundt flasken fra bunnen og opp. Flasken kunne jeg jo like gjerne brukt til servering av vann eller annen drikke. For eksempel hvitvin.

Bottle decorated with wallpaper

Styling: Marianne de Bourg / Foto: Endelig Mandag!

 

Denne flasken med hyllebærsaft hadde en etikett som ikke var særlig fin, så her limte jeg på en rest fra en tapetrull. Smart og veldig enkelt det også. Dette kan du gjøre med ølflaskene og sette dem rett på bordet. Eller til barnebursdag er dette en god idé. Små brusflasker med pynt som passer farger, bord og tema.

Bottle Gift Wrapping

Styling/Foto: Marianne de Bourg

 

På denne søte brusflasken med rosa brus, bandt jeg en matchende stoffrest rundt flasken med hyssing. I tillegg et par stearinlys og en liten bukett til vertinnen. Ble den ikke søt! Her kan du bruke stoff i farge som passer til flasken eller farger du vet at vertinnen liker. Brusflasken fås kjøpt på blant annet Nille.

Håper du ble inspirert og kan bruke noen av ideene neste gang du skal ta med en flaske vin til vertinnen,
Marianne :) 

Følg meg gjerne på Instagram  – jeg har mange tips til borddekking og fest der også.

Kunne du tenke deg boka mi? Du kan bestille den her:

2 Comments
 • Lappeteppet

  11/06/2018 at 10:38 am Reply

  Milde måne, noe så kreativt! Dine vertinnegaver må være de beste?

  • Marianne

   11/06/2018 at 10:57 am Reply

   Jeg elsker jo gaver da! Både å få og gi, tenke ut, planlegge og pakke inn.

   Jeg lager fremdeles adventskalendere hvert år til mine gutter som er voksne, og både min bestemor, et par venninner, mamma og pappa, samt svigermor og svigerfar har fått adventskalendere. Men ikke alle på samme år, så klart. Det er bare gutta mine som får hvert år. Mannen av og til.

   Jeg har faktisk kjøpt en julegave allerede og har begynt å tenke på hvem som skal få årets adventskalender foruten gutta.

   Gaver er gøy altså! :)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits