Hjem   Om meg   Kontakt
GARDEROBETIPS: 1 par sko – 7 stiler | Marianne de Bourg
34735
post-template-default,single,single-post,postid-34735,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

GARDEROBETIPS: 1 par sko – 7 stiler

Jeg er opptatt av å fornye garderoben uten å å blakke meg helt, og elsker denne ideen som gir sju ulike stiler av samme nøytrale hvite sneakers. 

Når jeg er lei av det som finnes i garderoben min, prøver jeg alltid å lage nye antrekk av de klærne som allerede finnes der. For eksempel kan jeg ta fram en kjole som føles for fin til å gå med på en hverdag. Den kan forvandles til et hverdagsantrekk, bare jeg slenger en enkel bomullscardigan over kjolen. Gjerne også litt røffe støvletter som gjør antrekket mer uformelt. Eller et par med sporty sko.

Vi ser vi mye sporty sko i motebildet i år, for eksempel sneakers. Vi ser også mye detaljer som sløyfer, rysjer, perler og fuskepels. Skosmykker er også et gøyalt tillegg til garderoben som jeg vurderer i vår. 

Se bare på disse ideene som viser hvordan skosmykker kan pynte opp skogarderoben og antrekket ditt denne våren. Miks og match mellom strass, romantiske blomster eller fluffy fuskpels. Helt genialt, synes jeg!

(Foto/styling: Glitter)

Skosmykker kan også brukes på favorittpumpsene. Klips på et skosmykke og vips du er klar for 17.mai og sesongens sommerfester.

Og sånn:

Så lekkert!

Vil du ha flere tips til garderobe og antrekk? Jeg har tidligere skrevet om:

Da håper jeg at du ble inspirert til enkel fornyelse av garderoben i vår,
Marianne :) 

 

Kunne du tenke deg boka mi? Du kan bestille den her:

Følg meg gjerne på Instagram også!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.