Hjem   Om meg   Kontakt
Interiørtrender 2018: Punk Renaissance hos Jotex | Marianne de Bourg
34647
post-template-default,single,single-post,postid-34647,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Interiørtrender 2018: Punk Renaissance hos Jotex

Jeg har så sansen for det litt dramatiske, men allikevel moderne uttrykket som finner sted blant interiørtrendene som er tilstede denne våren. For eksempel fløyel og velur – oh la la. Jeg kan ikke få nok! 

Hos Jotex kolleksjon for vår/sommer 2018 er blant annet en stil ‘Punk Renaissance’. Elementer som gull, marmor, store print, kontraster og draperinger er gjennomgående i alt fra møbler til tekstil.

Trenden finner sted der luksuriøst møter rustikk, i en strammere og mer moderne tolkning av det overdådige uttrykket vi forbinder med renessansen.

Se så deilige farger og materialer!

Dette passer helt perfekt til de nyeste fargetrendene akkurat nå. Beckers fargekart Mood med flere nye fargepaletter som blant annet består av både pasteller og jordfarger. Trenden er også helt i tråd med Årets Farge hos Nordsjö som er den grå-beige, varme rosa farge Heart Wood. Årets farge hos Fargerike er blå. Ikke dum til denne trenden det heller. 

Fargene er i hvert fall hjertelig tilstede. Liker du det? Det gjør jeg!

Håper du ble inspirert!

Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.