Hjem   Om meg   Kontakt
Staselig og romantisk bryllupsbord i rosa og gull | Marianne de Bourg
34516
post-template-default,single,single-post,postid-34516,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Staselig og romantisk bryllupsbord i rosa og gull

Dette bryllupsbordet har jeg stylet i samarbeide med Kid Interiør. Er det ikke vakkert?

Jeg stylet tre bryllupsbord i ulike stiler; romantisk, klassisk og moderne. Dette bordet, som er det første av de tre, er høytidsstemt og romantisk med gull som glimrer og vaser som bugner av blomster i ulike rosa nyanser.

// I SAMARBEIDE MED KID INTERIØR //

FOTO: Kid Interiør
STYLING: Marianne de Bourg
PRODUKTER foruten glass, servise og bestikk fra Kid Interiør

Romantic wedding table styled by me

Det flotte bryllupsbordet føyer seg elegant inn i de vakre omgivelsene på herregården. Bordet er dekket i klassisk hvitt og sølv, innslag av gull og vaser fylt med bugnende buketter.

Wedding table styled by me

På festbordet har jeg brukt hvit festduk med klassisk mønster, hvite delikate linservietter og blomstene er holdt i nydelige nyanser av rosa og fersken.

Creative ways to fold napkins for the wedding table

Borddekkingen kan også passe til konfirmasjon. Det feminine festbordet passer til jenter som liker rosa, uansett alder og anledning. Lekkert både til attenåringen og trettiåringen som skal feires. Under serviettringen har jeg stukket en liten gren med ferskenfarget Lisianthus.

Table setting for a romantic wedding styled by me

Høye og lave vaser sammen skaper dynamikk på festbordet. Vasene på dette bordet er ikke like, men alle er holdt i samme materiale – klart glass og gull. I den høye vasen står limegrønne grenroser, ferskenfarget Lisianthus og rosa nellik.

Table setting inspiration in pink for a wedding or christening

Bordet er dekket med en delikat miks av sølv og gull. Høye og staselige lysestaker i sølv står fint til gammelt sølvbestikk og klassisk hvitt servise med sølvkant. Serviettringene går i gyllent gull og vasene har dekor av gull. I de høye vasene står rosa grenroser, varmrosa Statice, samt nellik i varmrosa og fersken.

Table setting inspo for a romantic wedding - styled by me

De små vasene på bordet er fylt med de samme blomstene som i de større bukettene på bordet, men det er brukt litt forskjellige blomster for å skape litt liv og spenning. I denne vasen står limefargede grenroser, ferskenfarget Lisianthus, samt rosa Statice og nellik.

Wedding tables in 3 different styles

Når servietten er brukt som dekor på tallerkenen som her, synes jeg godt man kan bruke andre servietter i tillegg. Da slipper gjestene å kvie seg for å bruke dekoren til å tørke seg med.

White linen napkin with flower decor

Serviettene i hvit lin er rullet sammen og utenpå serviettringene med detaljert mønster er det stukket en liten gren med ferskenfarget Statice. Det er fint å pynte servietten med de samme blomstene som i vasene eller blomsterdekorasjonene, husk bare å kjøpe litt ekstra.

Flower arrangements in small vases

De minste vasene kommer i to ulike størrelser og alle er fylt med ulike små buketter i nyanser av fersken og varm rosa.

I den høye vasen står grenroser bakerst, sammen med nellik og lisianthus. I den lave vasen står statice og lisianthus.

Creative ways to decorate presents for a wedding

Om det er gaven til brudeparet eller små gaver til gjestene som skal pakkes inn, er det flott når gaven matcher bord i farger og stil. Gaven er pakket inn i gavepapir, bånd og gavepynt i gull. Her er også sangene rullet inn i det samme gavepapiret og menyen er skrevet ut på papir i delikat rosa.

Beautiful paper napkin flowers for a wedding table setting

De pudderrosa papirservietter er vakkert brettet som blomster og plassert på hver kuvert. I vasen står limefargede grenroser, rosa nellik, samt Statice og Lisianthus i fersken.

Blomster brukt på dette bordet:

  • Lisianthus
  • Nellik
  • Grenroser
  • Statice

Dette var det første av tre bryllupsbord jeg stylet for Kid Interiør.

Følg gjerne med på bloggen for ideer til flere fint dekkede bryllupsbord senere og følg med på Instagram: @mariannedebourg

Del også gjerne denne linken på Facebook om du kjenner noen som skal gifte seg! Da får man selvfølgelig ikke nok ideer :)

Du kan også se flere av bryllupsbord og andre borddekkingsideer på inspirasjonssidene til Kid Interiør og på Instagram @kidinterior

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.