Hjem   Om meg   Kontakt
Nytt år – ny dagbok! | Marianne de Bourg
34364
post-template-default,single,single-post,postid-34364,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Nytt år – ny dagbok!

// SPONSET //

Jeg starter alltid et nytt år med planlegging. I år tenker jeg å bruke Filofax’ nye vakre Heritage-modell i sort bøffelskinn, en kalender som er like fin i veska som når den ligger framme på skrivebordet.

En tidsplanlegger bruker jeg blant annet til å 5 tips til å få en mer effektiv arbeidsdag. Les mer om mine beste tips her.

Forhandles av tudos.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits