Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Årets farge 2018 fra Nordsjö: Heart Wood
34366
post-template-default,single,single-post,postid-34366,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Årets farge 2018 fra Nordsjö: Heart Wood

Jeg elsker varme nyanser av rosa, korall, oransje og vinrød. Men de må være dempet, som den grårosa fargen Heart Wood som Nordsjö har lansert som årets farge 2018.

Nordsjö har for 15. året på rad gjort en trendundersøkelse hvor det velges ut én trendfarge for det kommende året. Årets grå-beige, varme rosa farge Heart Wood har en mer ”voksen” tone enn de fleste rosafarger. Jeg tipper den vil gå hjem (bokstavelig talt!) hos mange.

Rosafargen Heart Wood skal gjøre hjemmet varmt og omfavnende, sier Nordsjö. Kombiner den med myke nyanser av grå-rosa, blått og myk kakao, eller bruk den med mer djerve nyanser som lilla.

Er det ikke lekkert? Paletten i dette hjemmet henter inspirasjon fra det naturlige treets taktile egenskaper og mykheten fra lær.

Nordsjö har laget fire fine fargepaletter til årets farge 2018 slik at du kan finne stemningen og stilen som passer for deg.

MODERNE STIL

En stram palett med mange fine grårosa nyanser og mørk blått, vinrødt og brungrønt som gir en flott kontrast.

Her liker jeg spesielt godt den vinrøde som skaper en fin kontrast til rosa.

ELEGANT KOMFORT

Herlige nyanser fra den varme delen av fargeskalaen; grårosa, nude, korall, dempet oransje og en gråaktig lavendel.

Dette er min favoritt! Jeg elsker varme nyanser og spesielt i kombinasjon med hverandre. Rosa, vinrød og korall synes jeg er verdens fineste fargekombinasjon (akkurat nå i alle fall :). Jeg synes godt denne paletten gjør seg godt med innslag av enten hvitt eller sort. For mine øyne rydder det opp visuelt.

AVSLAPPET FAMILIETID

En dempet blå palett hvor rosa kommer inn som et element som skaper spenning. Sort gir en nødvendig kontrast.

Visste du at fargen blå skal være den fargen i verden som flest har som favoritt? Denne paletten med mange deilige blåfarger vil nok appellere til mange her i Norge, hvor ikke bare blått er godt likt, men også hvor den litt stramme nordiske stilen er manges favoritt.

LEKENT OG DYNAMISK

Gul, brun, beige og grønt blir mindre grumsete av den grårosa Heart Wood. En palett som er varm og veldig moderne.

Denne paletten er veldig typisk for hva vi ser i trendbildet akkurat nå. Interiørbutikkene bugner av kombinasjoner med oker og rosa. En lekker kombinasjon, som blir litt sprekere og får en riktig kontrast når vi tilsetter en mørk grønn nyanse.

I 2016 var for øvrig årets farge hos Nordsjö den gule Ochre Gold som passer perfekt inn her.

Det er morsomt å se hvordan de aller fleste farger passer sammen og kan settes sammen til en palett, bare man velger de rette nyansene.

Håper du ble inspirert! Hva ble din favorittpalett?

Jeg liker godt den andre paletten “Elegant komfort”. Elsker kombinasjonen av de varme fargene rosa, korall og vinrød!

Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits