Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Trine inviterer – Menyer til hverdag og fest
34290
post-template-default,single,single-post,postid-34290,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Trine inviterer – Menyer til hverdag og fest

Nytt i bokhylla denne uka er den nye boka til Trine Sandberg fra Trines Matblogg. Den inneholder noe så smart som komplette menyer til fester og gjester – en kokebok jeg har ventet på.

Det er ingen sak å finne gode oppskrifter på nett, men komplette festmenyer er ikke fullt så enkelt å finne. Jeg har mange ganger bladd meg igjennom en masse oppskrifter på forretter, hovedretter og dessert som jeg har forsøkt å få til å bli en komplett meny. Neste gang jeg skal invitere til middag, tror jeg det blir myye enklere med festmenyene i denne boka. Gleder meg til å lese den!

Foto: Cappelen Damm

All den gode maten til små og store anledninger.

Hele Norges favorittmatblogger, Trine Sandberg, feirer 10 år som matblogger og inviterer til god mat og godt selskap. Her får du et stort antall oppskrifter å boltre deg med – nærmere 90 oppskrifter, hvorav nesten 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Trine byr på smakfulle og enkle menyer, og inkluderer sine beste råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre ferdig på forhånd.

Menyene er til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest, helgekos eller sommerfest, og enten det bare er de nærmeste samlet rundt bordet eller det er gjester på besøk. Oppskriftene er i klassisk Trine-kvalitet og inkluderer for eksempel landbrød, pokebolle, middelhavspai med kylling, pizzafavoritter, reinsdyrstek med rotfruktgrateng, fajitas, bacalao, brokkolisalat, rabarbralimonade, pavlova og mye, mye mer.

  • Tittel: Trine inviterer – Menyer til hverdag og fest
  • Forfatter: Trine Sandberg
  • Pris: Kr 350 hos Cappelen Damm

 

Håper du ble inspirert!

– Marianne

____________________

Følg meg gjerne på Instagram: @mariannedebourg :)

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.