Hjem   Om meg   Kontakt
10 innpakningstips til julegavene | Marianne de Bourg
34303
post-template-default,single,single-post,postid-34303,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

10 innpakningstips til julegavene

Har du begynt å pakke inn julegavene alt? Jeg har ennå ikke begynt. Ikke engang med innkjøp av gaver, må jeg innrømme. 

Jeg har en svigerinne som pleier å gjøre seg ferdig med innkjøp, innpakking og pynting til jul i november. – Jeg vil bruke desember til å kose meg, glede meg til jul og gå i juleselskaper, sier hun. Så tidlig ute har jeg til dags dato aldri vært. Kanskje en dag, det må jo være veldig godt å være så tidlig ute. En desembermåned sånn omtrent uten stress.

Men julegaveinnpakningen pleier jeg å være flink med. Det er selvfølgelig fordi jeg synes det er moro med fine pakker. Både å gi og få. Og innpakningen behøver ikke være så avansert for å være lekker. Det kan være enkelt og det kan gjøres ganske rimelig. Bruke noe du har som pynt; en kongle, en furukvist, en liten juletrekule.

Her får du noen innpakningsideer i klassisk stil og julefarger. Håper det kan være til inspirasjon!

(Dette har jeg stylet i samarbeide med Kid Interiør, så alt gavepapir, bånd og pynt for øvrig er fra Kid).

Gaver til pynt i kurv

GAVER TIL PYNT: Etter hvert som gavene blir pakket inn er det hyggelig å ha dem fremme. Her er de lagt i en kurv og kan beskues (og kanskje klemmes på) lenge før juletreet er pyntet og med gavene plassert under.

Fin emballasje trenger ikke innpakning

FIN INNI OG UTENPÅ: Når emballasjen er like fin som gaven inni, er det slett ikke nødvendig å pakke gaven inn ytterligere. Her ble til og fra-lapper klippet til en firkant, og limt foran på esken slik at den dekker hva esken inneholder. Til slutt ble jutegarn bundet rundt.

 Pynt gaven med kanelstenger

KRYDRE GAVEN: Her har vi pyntet gaven med en bunt kanelstenger. De er først bundet sammen med gavebåndet, og deretter festet på gaven med dobbeltsidig teip.

 Pynt gaven med kongler og grønt

KONGLER OG GRØNT: På denne gaven er det surret en snor av jutegarn og under denne er det stukket litt vintergrønt og en ferdigkjøpt kongle.

 Koselig med rødt og hvitt på innpakning

KLASSISK RØD OG HVITT: En koselig gave hvor det fine tekstilbåndet er limt rundt kantene av pakken, som deretter er pyntet med juletrepynt.

Dekorer pakkene som du vil

PÅ EN NY MÅTE: Her er dekoren på en til og fra-lapp klippet av og limt på selve gaven sammen med lappen.

Sort og stram innpakning

SORT OG STRAM: På denne pakken er det limt på en til og fra-lapp som er klippet til en firkant og surret på med sort snor av jutegarn. Enkelt og dekorativt.

Enkel innpakning med snor av jute

ENKEL DEKOR: Gave med snor av jute i sort surret rundt pakken. Stramt og stilig.

Bruk små julekuler på pakkene

JULEKULER PÅ PAKKEN: En klassisk gaveinnpakking med tekstilbånd i rødt og hvitt, samt to minijulekuler i rødt og grønt festet på.

 Stilig innpakning i sort med minijulekule

FINT Å GI BORT: Gaven er pyntet med minijulekule, sort jutegarn og gavepynt hvor det står ”Nice to give, nice to get”.

 Flaske pakket inn i silkepapir

HILSEN TIL VERTINNEN: Det er enkelt å ta med en gavepose beregnet for vin når man kjøper med en flaske til vert eller vertinne, men minst like hyggelig er det å pakke inn flasken selv. Denne er pakket inn i silkepapir og det er hengt et par julekuler rundt flaskehalsen. Sølvkulene med sort fløyelsbånd kunne enkelt træs ned over flasken. Innpakking i en fei!

Håper du ble inspirert til årets julegaveinnpakning!

– Marianne

______________________

Har du lyst til å følge med på Instagram? Der heter jeg @mariannedebourg Jeg legger jevnlig ut tips om borddekking, cocktails og noen ganger gaveinnpakking. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.