Hjem   Om meg   Kontakt
Månedens interiørtips november 2017 | Marianne de Bourg
34250
post-template-default,single,single-post,postid-34250,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Månedens interiørtips november 2017

Her er seks tips for deg som skal pusse opp i november. 

Høsten er oppussingstid og kanskje er også du en av dem som skal oppgradere interiøret før jul?

Vi har nettopp flytter inn i nybygd, så vi må bo oss til før vi gjør noen endringer. Men utvidelse av kjøkkenet, ny garderobe på soverommet, samt lamper i nesten alle rom er på planleggingsstadiet.

I mellomtiden suger jeg til meg alle interiørtips, spesielt de om oppussing. Denne månedens interiørtips passer for deg om du skal pusse opp kjøkken eller soverom, gulv eller vegger. Du får også et smart tips til hvordan unngå varmetap med en lavenergi ytterdør.

Vær så god!

VEGGENE

Hvitt er ikke bare hvitt, det finnes utallige nyanser. Jeg er veldig glad i nok lys i interiøret og hvitt bidrar jo nettopp til dette. Jeg liker godt hvordan de ulike hvite nyansene i disse rommene harmonerer, men allikevel skaper mer spenning enn om alt hadde hatt den samme hvite fargen. 

MAL TON-I-TON: Lag en rolig og harmonisk atmosfære med fargene Kokos 502, Tjäle 511, Potatis 601, Vinternatt 507, Grotta 536 og Skorsten 519. Denne paletten går ton-i-ton. Elegant fra Beckers 3 liter kr 349.

KJØKKENET

Vi har akkurat flyttet inn i nytt kjøkken som er altfor lite og jeg grubler på ulike løsninger som kan skape både mer benkeplass, men ikke minst oppbevaringsplass. Elsker denne smarte løsningen! 

EKSTRA SITTEPLASS: Skap et helhetlig uttrykk, få ekstra oppbevarings-plass og en herlig sittekrok ved å forlenge kjøkkenet. Bistro brunbeiset ask fra Drømme-kjøkkenet 764 x 594 mm fra kr 3 400.

SOVEROMMET

Vi har med vår gamle seng og sengegavl på flyttelasset, men dette er jo drømmen! 

LUKSUS PÅ SOVEROMMET? Jensen Majestic leveres med luksuriøs ullvelur fra Innvik Sellgren og kantene på gavlen skaper en lun og koselig følelse. Fra kr 49 990.

BELYSNING

Som sagt, har vi nettopp flyttet og har ikke satt opp en eneste lampe. Alt avhenger jo av alt, så det er helt umulig å henge opp lamper i tak og på vegger før møbleringen for øvrig er bestemt. Gleder meg til vi kan begynne å henge opp lamper!Klassisk og moderne på en gang! Denne lampa gjør seg over sengen, men kunne like gjerne vært plassert ved godstolen i stua. 

GODT LESELYS I HØSTMØRKET: Thelma fra Markslöjd er en vegglampe med to lyspunkter. Et som gir generelt og behagelig lys i rommet, og et mindre lyspunkt som fungerer ypperlig som leselys. Fra kr 1 840.

GULV

Lyse gulv har vi sett lenge, men nå kommer mørke gulv i mange varianter – og jammen er det lekkert!

MØRKE HØSTTRENDER: Noble Eik Chelsea fra Tarkett er et tregulv der bordene er behandlet med hardvoksolje, og børstet med en spesiell teknikk som gir gulvet en vakker overflatestruktur. Fra kr 900 per kvm.

STRØMSPARING

Ikke bare gir disse dørene økonomisk gevinst på sikt, men de er superlekre også. Inngangspartiet er det første gjester ser og det første som møter deg når du selv kommer hjem. Ta gjerne en titt på inngangspartiet ditt med nye øyne neste gang du kommer hjem… 

REDUSÈR VARMEUTSLIPPET: Med en lavenergidør fra Swedoor kan du redusere varmeutslippet og senke kravet til oppvarming av boligen. Dørene er 27–30 mm tykkere enn standardører. Artic Nile, veiledende pris kr 16 425.

Håper du fant noen gode tips!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.